<span style="color: rgb(103, 106, 108); font-family: "open sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px;">Filets d'eglefí

Nou

<span style="color: rgb(103, 106, 108); font-family: "open sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px;">Filets d'eglefí

ES1519
1519
Disponible
N/A

Unitats: 4-6

Nutri score A
certificazionearticolo1.jpg

Selectes filets sense pell d'eglefí (Melanogrammus aeglefinus). Peix de la família del bacallà, procedent de la pesca sostenible al mar de Barentsz i Noruega. Ofereixen una textura carnosa i un sabor intens que permeten preparar-los còmodament a la planxa.

Descripcio te;cnica:
Filets d'eglefi al natural, pra;cticament sense espines*. Producte ultracongelat.
 
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* - 47628 Straelen / Germany
Conservar al congelador de *** a -18°C.

Eglefi

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic327 kJ
Valor Energètic Kcal77 kcal
Greixos0,6 g
dels quals saturats0,1 g
Hidrats de carboni< 0,1 g
dels quals sucres< 0,1 g
Fibra alimentària< 0,1 g
Proteïnes17,9 g
Sal0,30 g
Paella
Cassola
Microones
Descongelacio: A Tª ambient: 4h. En el frigorific: 8h.

A la paella (2 unitats): Assaonar els filets d'eglefi descongelats i secs amb sal, pebre blanc i suc de llimona. Adobar durant aprox. mitja hora i tornar a assecar amb paper absorbent. Enfarinar i fregir en una paella calenta amb bastant oli durant uns 4 minuts per cada costat a foc mitja;.

A la cassola (2 unitats): Portar a ebullicio aigua lleugerament salada (aprox. 250 ml), agregar els filets d'eglefi sense descongelar i tornar a bullir. Despres coure tapat durant aprox. 7 minuts a foc mitja;.
n
Al microones (2 unitats): Coure els filets d'eglefi sense descongelar, amb aprox. 3 cullerades d'aigua en una safata apta per a microones tapada, uns 5 -6 minuts a 600 W.
Nom científic: Melanogrammus aeglefinus Capturat a: Atlàntic nord-est (FAO27) (Mar de Barentsz i el Mar de Noruega) Categoria d'art de pesca: xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis