No tens productes al teu carretó
Nou
Unitats: 4-6
Selectes filets sense pell d'eglefí (Melanogrammus aeglefinus). Peix de la família del bacallà, procedent de la pesca sostenible al mar de Barentsz i Noruega. Ofereixen una textura carnosa i un sabor intens que permeten preparar-los còmodament a la planxa.
Eglefi
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 327 kJ |
Valor Energètic Kcal | 77 kcal |
Greixos | 0,6 g |
dels quals saturats | 0,1 g |
Hidrats de carboni | < 0,1 g |
dels quals sucres | < 0,1 g |
Fibra alimentària | < 0,1 g |
Proteïnes | 17,9 g |
Sal | 0,30 g |
A la paella (2 unitats): Assaonar els filets d'eglefi descongelats i secs amb sal, pebre blanc i suc de llimona. Adobar durant aprox. mitja hora i tornar a assecar amb paper absorbent. Enfarinar i fregir en una paella calenta amb bastant oli durant uns 4 minuts per cada costat a foc mitja;.
El producte no conté: