No tens productes al teu carretó
Unitats: 24
360 g (Preu per Kg 40.56 €)
Exquisits i cruixents mossets amb ingredients i receptes tradicionals com formatge de cabra, salmó amb anet i galta en salsa. Un aperitiu impecable per començar el teu menú especial amb el millor sabor de boca.
Descripció Tècnica:
Assortit d'aperitius elaborats amb pasta tall, farcits de formatge de cabra, salmó amb anet i galta en salsa. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.combofrost* SAU
Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Cordoba / España
Conservar en congelador *** a -18°C
Saquet de formatge de cabra: farciment 80% (verdures 15% (pebrot vermell, pebrot verd, carbassó, albergínia), formatge de cabra 14%, farina de blat, oli de gira-sol, llet desnatada en pols, sal, orenga, pebre negre), pasta fil·lo 20% (farina de blat, aigua).
Cruixent de salmó a l'anet: farciment 65% (salmó 15%, aigua, ceba, mantega, farina de blat, nata en pols, sal, anet 0,1%, pebre negre), pasta fil·lo 35% (farina de blat, aigua, espessidor (goma guar), sal, oli de gira-sol).
Caramel de galta: farciment 50% (galta de boví 21,5% (carn de boví, sal, pebre negre), bolets 11,5% (xampinyons cuits, card), ceba, aigua, vi negre (most de raïm, antioxidants (metabisulfit de sodi, àcid tartàric [L (+) -])), oli d'oliva verge extra, salsa (tomàquet en pols, sucre, ceba, midons modificats (midó de patata, midó de blat de moro), sal, espècies (marduix, orenga, all)), sucre, midons modificats (midó de blat de moro, midó de patata), all, pebre negre), pasta fil·lo 50% (farina de blat, aigua).
Pot contenir: fruites de closca, crustacis, ou, peix, soja, sulfits, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 1288 kJ | 3092 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 310 kcal | 744 kcal | 37 |
Greixos | 21 g | 50.4 g | 72 |
dels quals saturats | 2.3 g | 5.5 g | 28 |
Hidrats de carboni | 16 g | 38.4 g | 15 |
dels quals sucres | 4.2 g | 10.1 g | 11 |
Fibra alimentària | 4.4 g | 10.6 g | - |
Proteïnes | 12 g | 28.8 g | 58 |
Sal | 0.95 g | 2.3 g | 38 |
A la paella (12 unitats): Escalfar una mica d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte ultracongelat a foc alt voltejant amb freqüència aprox. 2 min.
A la fregidora (12 unitats): Preescalfar a 180 °C. Fregir el producte descongelat aprox. 2 min. i deixar escórrer sobre paper absorbent.
El producte no conté: