No tens productes al teu carretó
Unitats: 4
400 g (Preu per Kg 29.50 €)
Cistelles de pasta fullada francesa elaborades amb un 30% de mantega DOP Charentes-Poitou i farcides amb una cremosa preparació de pernil i formatge emmental.
Descripción técnica:
Hojaldre con mantequilla, relleno con jamón, queso
Emmental y crema. Ultracongelado.
Distribuidor:
bofrost* 20 rue Bernard Palissy - CS 60038 69808 Saint Priest CEDEX / France
Conservar a -18ºC
farciment 50% (aigua, pernil 12% (carn de porc 10,8%, aigua, sal, dextrosa, brou (bleda, puré d'acerola, pastanagues), ferments làctics), formatge Emmental 10% (llet de vaca, sal, ferments làctics, quall microbià), crema fresca 8%, midó de blat de moro modificat, rovell d'ou pasteuritzat, oli de gira-sol, espessidors (goma guar, goma xantana), pebre blanc, nou moscada), pasta de full 50% (farina de blat, mantega 15%, aigua, rovell d'ou pasteuritzat, sal marina).
fruites de closca, crustacis, peix, soja, api, mostassa, sèsam, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 1182 kJ |
Valor Energètic Kcal | 283 kcal |
Greixos | 18 g |
dels quals saturats | 12 g |
Hidrats de carboni | 22 g |
dels quals sucres | 1,3 g |
Fibra alimentària | 0,9 g |
Proteïnes | 7,9 g |
Sal | 0,80 g |
Al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 25 min (forn convencional aprox. 30 min)