Cistelles de pasta fullada amb pernil i formatge

Cistelles de pasta fullada amb pernil i formatge

ES16128
16128
Disponible
11,80 €

Unitats: 4

400 g (Preu per Kg 29.50 €)

Cistelles de pasta fullada francesa elaborades amb un 30% de mantega DOP Charentes-Poitou i farcides amb una cremosa preparació de pernil i formatge emmental.

 

Descripción técnica:

Hojaldre con mantequilla, relleno con jamón, queso 
Emmental y crema. Ultracongelado.

Distribuidor:

bofrost* 20 rue Bernard Palissy - CS 60038 69808 Saint Priest CEDEX / France

Conservar a -18ºC

farciment 50% (aigua, pernil 12% (carn de porc 10,8%, aigua, sal, dextrosa, brou (bleda, puré d'acerola, pastanagues), ferments làctics), formatge Emmental 10% (llet de vaca, sal, ferments làctics, quall microbià), crema fresca 8%, midó de blat de moro modificat, rovell d'ou pasteuritzat, oli de gira-sol, espessidors (goma guar, goma xantana), pebre blanc, nou moscada), pasta de full 50% (farina de blatmantega 15%, aigua, rovell d'ou pasteuritzat, sal marina).

fruites de closcacrustacispeixsojaapimostassasèsammol·luscs.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1182 kJ
Valor Energètic Kcal283 kcal
Greixos18 g
dels quals saturats12 g
Hidrats de carboni22 g
dels quals sucres1,3 g
Fibra alimentària0,9 g
Proteïnes7,9 g
Sal0,80 g
Forn

Al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 25 min (forn convencional aprox. 30 min)