Pit de pollastre a l'all negre

Pit de pollastre a l'all negre

ES8136
8136
Disponible
16,40 €

Unitats: 5-7

750 g (Preu per Kg 21.87 €)

Nutri score B

Receptes combinades

Cerques un sopar divertit per a la teva criatura? Fes-lo gaudir amb aquesta recepta senzilla i deliciosa!

Deliciós i saborós pit de pollastre natural, adobat a l'all negre, que li dóna un gust molt especial. Prepara'l còmodament a la planxa i serveix-lo sencer amb els nostres saltats o tallat a tires amb la teva amanida.

Descripció tècnica:

Pit de pollastre amb 8% condiment líquid, marinat, amanit amb all negre. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com

bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Córdoba / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

filet de pit de pollastre 84%, aigua, oli de colza, sal, espècies (pebre, ceba, all, api bord, llavors de fenigrec, melilot, coriandre, cúrcuma, gingebre, xili, comí, fonoll), greix de palma, vinagre d'aiguardent, xarop de glucosa, all negre 0,1%, extractes d'espècies (extracte de pebre vermell, extracte de xili).

gluten, llet, api, mostassa.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic468 kJ
Valor Energètic Kcal111 kcal
Greixos3,0 g
dels quals saturats0,5 g
Hidrats de carboni0,5 g
dels quals sucres<0,5 g
Fibra alimentària<0,5 g
Proteïnes20,5 g
Sal1,2 g
Paella

A la paella (2 porcions = 250g): Escalfar una mica d'oli. Fregir els pits de pollastre sense descongelar a foc mig/fort durant uns 12 minuts voltejant amb freqüència. Si prepara els pits de pollastre una vegada descongelades, el temps es reduirà aprox. 7 minuts.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis
  • Peix