Tiramisú de pistacho

Tiramisú de pistacho

ES17812
17812
Disponible
22,95 €

Sorprèn amb aquesta recepta clàssica italiana amb melindro, farciment de nata i formatge mascarpone i acabada amb una crema de pistatxo i trossets de pistatxo. Simplement cal descongelar-lo i servir-lo. Cada unitat equival aproximadament a 12 racions.

Descripcion Tecnica:

Receta a base de galletas dulces y bizcocho 6,8%, relleno con doble capa de semifrio 21% con leche y semifrio 29% con pistacho, decorado con pedacitos de pistacho. Congelado.

Distribuidor:
www.bofrost.com

bofrost* Italia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Italia

Una vez descongelado, conservar en el frigorífico (0/+4°C) y consumir en las 24 horas siguientes.

aigua,nlletndesnatada rehidratada 22%, sucre, melindro 10,5% (farina denblat, sucre,noun2,7% (en melindro 26%), gasificants (carbonats de sodi, carbonats d'amoni), xarop de glucosa, sal), greix i oli vegetal (greix de coco, mantega de cacau, en proporcions variables),nnatan3,2%, pasta denfestucn2,7%,noun2,7%,nlletn2,5%, farina denblat, xarop de glucosa, rovell d'oun1,7%,nformatgenMascarpone 1,4% (doblennatan,nllet, corrector de l'acidesa (a;cid la;ctic)), proteïnes de lanllet, suc de llimona, xarop de glucosa i fructosa, peces denfestucn0,5%, mido de blat de moro modificat, mido d'arròs, dextrosa, aromes naturals, emulgent (mono-i diglice;rids d'a;cids grassos), greix denmantega, sal, gelificant (alginat de sodi), gasificants (difosfats, carbonats de sodi), clara d'ounen pols.

cacauets, soja, mostassa, altres fruits de closca.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic1116 kJ927 kJ-
Valor Energètic Kcal267 kcal221 kcal11
Greixos13.0 g10.8 g15
dels quals saturats8.5 g7.1 g35
Hidrats de carboni33.0 g27.4 g11
dels quals sucres25.0 g20.8 g23
Fibra alimentària0.8 g0.7 g-
Proteïnes4.0 g3.3 g7
Sal0.11 g0.09 g2
Descongelar

Instruccions per a la descongelacio: Descongeleu el producte amb l'enva;s.

El producte no conté:

  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Crustacis
  • Peix
  • Mollusc