Compartir Salmó a la llimona amb escuma

Compartir Salmó a la llimona amb escuma

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
Una receta de salmón completamente diferente
  • 4 Lloms de salmó (art. 15493)
  • 1 nap trossejat en daus petits
  • 100 ml brou de verdures
  • 500 ml nata
  • 50 ml llet
  • 2 pessics de Wasabi
  • 320 g Pèsols especial bofrost* (art. 0708)
  • 2 paquets de créixens
  • 20 g mantega
  • 1 pessic de sal i de pebre
  • 1 llimona
  • 2 cullerades de pebre en gra, triturada
  • 1 paquet de créixens shisho

Descongela el salmó tapat en la nevera durant la nit. Escorre l’aigua de la descongelació.
Bull el nap trossejat i el brou de verdures en una olla mitjana. A continuació, afegeix la nata, la llet, el wasabi i cuina-ho tot. Finalment, incorpora els créixens i tritura-ho tot molt bé creant un puré.Bat el puré de nap amb una batedora per a aconseguir l’escuma.
Posa els pèsols en un recipient apte per a microones amb la mantega, 2 cullerades d’aigua, un pessic de sal i de pebre.
Cuina els pèsols al microones durant 4 minuts a 600 W i, tot seguit, escorre l’aigua descongelada.
Aixafa els pèsols amb una forquilla perquè quedi un puré consistent.
Ratlla la pela de la llimona i a continuació esprem-la. Barreja la pela amb el pebre, la sal i el suc de la llimona i aboca-ho per sobre del peix escorregut.
Cuina el salmó amb oli durant aprox. 12 minuts. No oblidis donar-li la volta.
En el moment de servir, col·loca els pèsols al centre de cada plat i col·loca-hi un tros del salmó. Corona amb l’escuma de nap i decora amb els créixens shisho.