Compromís de qualitat

No trenquem la cadena de fred

Sí, ho has escoltat bé... No trenquem la cadena de fred en cap moment.

Garantim la temperatura adequada des de l'origen de la matèria primera fins que arriba al teu congelador. 

Per aquest motiu podem dir que la qualitat dels productes bofrost* és la base del nostre èxit. 

Garantim una temperatura màxima de -18 °C des del moment en què es recol·lecta, pesca i/o elabora el producte, monitorant la temperatura en emmagatzematge, distribució i transport fins que arriben a la porta de casa teva.

Garantía Naturfrost*

Triar els nostres productes és una qüestió de confiança, per això cuidem al detall la qualitat de tots els productes i el seu procés. Utilitzem ingredients extrets de fonts naturals rebutjant en tot moment els aliments modificats genèticament.

Es garanteix en tots els productes bofrost* que són

• sense potenciadors de sabor

• sense colorants artificials

• sense ingredients irradiats

• sense greixos hidrogenats

• no emprem carn amb tractaments hormonals ni carns separades mecànicament

• no utilitzem potenciadors de sabor 

bofrost* també et garanteix la millor frescor: Tots els productes generalment s’ultracongelen després de la collita, captura o sacrifici. Les fabricacions de les nostres verdures i fruites sempre es fan a partir de la collita actual o de la més recent. A més, en uns certs productes d'aquesta categoria utilitzem el procés FreshnessPlus que consisteix a glacejar les nostres verdures amb una finíssima capa d'aigua per a aconseguir que tinguin un millor aspecte, sabor i textura. Una cadena de fred tancada des del procés de congelació fins a la teva llar que també assegura que els productes estiguin més frescos que frescos.  

Freshness-Plus

FreshnessPlus és un procés desenvolupat per bofrost* que representa la millor qualitat de les nostres verdures. Aquests productes naturals reben un glacejat extremadament fi amb aigua potable, que refina cada part de la verdura mitjançant un procés de polvorització especial. Immediatament després, les partícules es congelen per xoc.

 

El glacejat ultrafi FreshnessPlus no sols conserva l'aparença, l'aroma i el sabor, sinó que també brinda protecció natural perquè les verdures no s'assequin o es cremin en el congelador, i assegura que es pugui dividir fàcilment fomentant el malbaratament zero. A més, el glacejat d'aigua potable aplicat protegeix la nostra verdura com una assegurança contra el dany per impacte i abrasió en l'envàs.

 

Aquesta addició d'aigua no té cap efecte sobre la relació entre la quantitat i el pes del producte. Perquè, per descomptat, hem augmentat el pes dels nostres productes de verdura en la mateixa proporció de la quantitat d'aigua potable que s'utilitza.  

bofrost* free

La nostra gamma de bofrost*free es compon de productes elaborats sense glútens, blat i/o sense lactosa que et permeten preparar plats pràctics i preparats.

 

Poder assaborir i gaudir d'un panet cruixent o d’una deliciosa croqueta ja és una realitat per a les persones celíaques. A més de pa i rebosteria, t'oferim una selecció de diversos plats de pasta, cruixents pizzes i snacks, així com deliciosos gelats i postres. El nostre objectiu és donar-te la sensació de normalitat i fer-te la vida més fàcil en el teu dia a dia o en esdeveniments familiars.

 

Amb bofrost* free pots preparar ràpida i fàcilment una recepta adaptada a tu, amb el millor sabor del mercat.

Tots els productes bofrost* sense glútens estan autoritzats per la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE). Compleixen amb els requisits del reglament de la UE (828/2014) i de l'actual Codex alimentarius per a aliments sense glútens. Per tant, els productes que contenen menys de 20 mg de gluten per kg es consideren "exempts de glútens".

En els productes bofrost* sense glútens, la proporció de mescla correcta dels tipus alternatius de farina i midó és important. A causa de la falta de gluten, aquests productes tendeixen a desenvolupar una consistència seca, ferma o fins i tot enganxosa.

D'altra banda, els productes sense lactosa de la gamma bofrost* free prometen gaudir-ne al màxim amb un contingut de lactosa residual de menys de 0,1 grams per 100 grams.

Com a part del nostre extens control de qualitat, tots els ingredients i els productes de la gamma bofrost*free es controlen mitjançant anàlisis periòdiques. 


RSC

A bofrost* som una empresa socialment responsable conscient de la importància de la reducció de l'impacte mediambiental, la sostenibilitat i el respecte per l'entorn. Per això es treballen en diferents polítiques que minimitzen aquest impacte, aposten per un futur més sostenible i igualitari desenvolupant també accions de suport social per a ajudar als més desfavorits. Tot això es realitza sota el fidel compromís d'una empresa compromesa a obrir noves vies de millora i canvis d'actitud que ens ajudin a desenvolupar-nos sosteniblement.

El nostre embalatge

bofrost* ha estat pioner en la sostenibilitat dels envasos durant deu anys i ja ha rebut diversos certificats per això. Entre altres, l'institut independent Cyclos (Institute for Recyclability and Product Responsibility) ha certificat que algunes de les capses plegables, de les bosses de plàstic i embolcalls de bofrost* són reciclables fins a un 99%. 


Els envasos de plàstic tenen actualment les millors propietats higièniques i prolonguen la vida útil dels nostres productes mantenint-los allunyats dels gèrmens, la humitat i de la llum. També fabriquen els nostres productes per a transport i emmagatzematge segur. Per tant, utilitzem preferiblement bosses de polietilè, és a dir, bobines d'envàs de polietilè.

Certificats envasos

Ús de bobines de plàstic reciclables al 99% i materials de paper/ cartó certificades per FSC i PEFC.

El 80% dels nostres envasos de plàstic ja és com a mínim un 93% reciclable!

Per a bofrost*, l'ús acurat dels recursos de la naturalesa és molt important. Treballem contínuament en la qualitat del material dels nostres envasos perquè siguin respectuosos amb el medi ambient i estalviïn recursos. Al mateix temps, han de protegir de manera òptima els productes perquè siguin fàcils de manipular pels nostres clients. 

•      El 31,80% dels nostres envasos estan elaborats en material de paper/cartó, entre estotjos, bricks i safates. 

•      Actualment el 64% dels nostres envasos són de tipus plàstic, dels quals el 47% són reciclables a més del 99% i ens comprometem que en un any tindrem un 9% més d'envasos reciclables. 

•      El 32% de les nostres bobines de plàstic s'imprimeixen en quadricromia, i en emprar només 4 tintes, hi ha menys contaminació de colors i dissolvents. 

•      El 12% dels nostres envasos s'imprimeixen amb la tècnica offset les tintes del qual no contenen dissolvents i aporten un assecament ràpid amb una fixació molt resistent. 

Volem continuar complint amb la nostra responsabilitat social en els pròxims anys i ser encara més sostenibles. Objectius fins a 2030: tots els envasos seran reciclables, el 10% dels nostres envasos no contindran plàstic i el pes dels envasos de plàstic serà un 20% inferior.


Avaluació social dels proveïdors

null

Per a garantir el nostre compromís, exigim als nostres socis de producció que compleixin normes estrictes per a exercir la responsabilitat social in situ i per a protegir el medi ambient i els recursos. Sobre la base de les Directrius internacionals de qualitat i requisits bofrost*, tots els proveïdors han de complir el Codi de Conducta on s'especifica que s'ha de donar prioritat als proveïdors que comptin amb el certificat de la Iniciativa de Compliment Social de l'Empresa (BSCI) o un estàndard equivalent.

Compromesos amb la gestió forestal sostenible 

null

bofrost* treballa en el desenvolupament de polítiques que minimitzin l'impacte al medi ambient, per això amb el certificat PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification o Programa de reconeixement de Sistemes de Certificació Forestal), es compromet més amb el medi ambient, assegurant que el paper dels seus catàlegs i fulletons procedeix de boscos gestionats de manera sostenible i fonts controlades.

undefined
undefined

Compromesos amb la pesca sostenible i cria responsable certificada

undefined

Compromesos socialment

null

Sobre la base del comportament ètic que promou bofrost* com a organització, tots els integrants han d'actuar sempre vetllant pel millor interès de la Societat, fent un ús responsable dels mitjans disponibles i evitant actuacions que puguin significar perjudicis. Per aquest motiu, apostem per accions amb col·lectius vulnerables i/o en risc d'exclusió com les col·laboracions amb: • Nombroses agències de col·locació que ajuden a aconseguir personal amb capacitats diferents i/ o en risc d'exclusió social • Entitats amb l'objectiu d'ajudar a nens i joves que es trobin en situació de vulnerabilitat. • A la Fundació Adecco hi existeix un programa d'orientació i assessorament per a aquells treballadors de bofrost* que tenen fills amb discapacitat. • El Banc d'Aliments