Com comprar

La teva compra a un sol clic

Tant si no tens temps per a cuinar com si ets un cuinetes, tenim el producte i el servei perfecte per a tu.

Compra online

Un ampli assortiment de productes en un sol clic. Compra on i quan vulguis des de qualsevol dels teus dispositius. Nosaltres ens adaptem a tu.

Contacta amb nosaltres:

Xat: t'ajudem en qualsevol moment del procés de la compra online.

Email: a través del nostre formulari de contacte o enviant un email a servicioalcliente@bofrost.es

Xarxes socials: A Facebook, Instagram, Youtube i Linkedin

En persona: consulta a qualsevol dels nostres assessors comercials

Telèfon: En el nostre telèfon gratuït 900 87 87 77 de 9.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres.

Com modifico la meva comanda?

No entrem en pànic... a tots ens ha passat que després de finalitzar una compra ens hem adonat que se'ns ha oblidat alguna cosa o que hem demanat de més. No et preocupis, és tan fàcil com accedir al teu compte, anar a la part de comanda i modificar-ho. Atenció! La teva comanda només podrà ser modificada fins a les 22.00 h del dia previ al lliurament.

Amb tan sols un clic... Problema solucionat!

Si no saps com fer-ho, o necessites més ajuda, no dubtis a telefonar-nos al 900 87 87 77 o escriure'ns a servicioalcliente@bofrost.es o a través del xat. T'ajudarem encantats!

Com puc cancel·lar la meva comanda?

He fet una comanda que finalment no necessito, els productes que he inclòs a la meva compra no són correctes, no m'havia recordat que el dia que em lliuraran la comanda no seré a casa... tots aquests problemes tenen fàcil solució. Entra a la teva zona d'usuari, vés a les teves comandes i voilá! Podràs cancel·lar-ho amb només un clic. Atenció! La teva comanda només podrà ser cancel·lada fins a les 22.00 h del dia previ al lliurament.

Si no saps com fer-ho o necessites més ajuda no dubtis a telefonar-nos al 900 87 87 77 o escriure'ns a servicioalcliente@bofrost.es o a través del xat. T'ajudarem encantats!

Com puc incloure els meus codis de promoció?

Ràpid i senzill. Segueix les nostres instruccions i gaudeix de fantàstiques promocions.

És tan fàcil com seleccionar els productes que desitges comprar i una vegada et trobis en el detall de la teva comanda, a la part inferior del carret t'apareixerà un espai en el qual s'indica que pots introduir el teu codi. Només hauràs de clicar a validar i, si el codi és correcte, se t'aplicarà directament a la teva comanda.


Lliurament gratuït i segur

Si ets dels que pensa que sortir a comprar és una pèrdua de temps... aquest és el teu lloc. bofrost* en té la solució. Des del teu sofà, amb un simple clic, podràs fer la teva compra, seleccionar el dia i l'hora de lliurament i el nostre assessor comercial s'acostarà a casa teva a lliurar-te-la. Així de fàcil! El teu lliurament segur i gratis.

Formes de pagament

Podràs pagar amb targeta en el mateix moment de fer la comanda... però si just en aquell moment no saps si et vas deixar la targeta al cotxe o si has sobrepassat el límit de les teves compres en línia... no et preocupis, perquè pots pagar quan et lliurem la comanda i sense cost addicional.

Tu tries com, nosaltres ens adaptem a tu.