Compromís de servei

Compra fàcil des de casa teva

Si ets dels que pensa que sortir a comprar és una pèrdua de temps... aquest és el teu lloc. bofrost* en té la solució. Des del teu sofà, amb un simple clic, podràs fer la teva compra, seleccionar el dia i l'hora de lliurament i el nostre assessor comercial s'acostarà a casa teva a lliurar-te-la. Així de fàcil!

Forma còmoda de pagament

Podràs pagar amb targeta en el mateix moment de fer la comanda... però si just en aquell moment no saps si et vas deixar la targeta al cotxe o si has sobrepassat el límit de les teves compres en línia... no et preocupis, perquè pots pagar quan et lliurem la comanda i sense cost addicional.

Tu tries com, nosaltres ens adaptem a tu.

Servei personalitzat

I si quan m'arribi la comanda tinc dubtes sobre alguns dels ingredients dels productes que he comprat? I si necessito incloure un altre producte més? I si m'agradaria saber quina combinació de peix i verdura és millor? Les respostes a totes i més d'aquestes preguntes les tenen els nostres assessors comercials, qui a part de lliurar-te la comanda, podran ajudar-te en tot el que necessitis. No sols lliurem productes sinó que t'acompanyem amb el nostre millor somriure.

Cuinem per tu estalviant-te temps

Segur que t'agradaria dedicar més temps a la teva família o a tu mateix/a. bofrost* t'ajuda a fer realitat aquest somni. Podràs estar amb els teus fills, pares, germans, etc. al menjador de casa veient una sèrie mentre fas la compra en línia. O podràs estar gaudint d'una cervesa amb la teva parella, amics... mentre els nostres plats preparats, saltats i multitud de productes solucionen el teu dia a dia a la cuina.

El millor origen, la millor qualitat

La tranquil·litat d'estar gaudint de productes de primera qualitat dels millors orígens és una cosa de la qual podem presumir-ne cada dia. L'origen de cadascun dels nostres productes està controlat al detall per a oferir-te en tot moment el producte perfecte, tant en sabor, com en textura, com en la seva procedència. Tot això farà que els teus plats tinguin un sabor sibarita que no podràs aconseguir amb cap altre producte.

Seguretat en la teva alimentació

Cuidem al detall la qualitat, la procedència i l'origen dels nostres aliments, però també cuidem de manera exhaustiva des de tot el procés de producció fins a la manera de lliurar-te'ls. No has de preocupar-te perquè els aliments es descongelin, ja que gràcies a la nostra cadena de fred sense interrupció, això és impossible. Els nostres lliuraments són segurs al 100%, a més tampoc t'hauràs de preocupar de si els teus plats estan plens del millor sabor, perquè això està assegurat.

Política de devolucions. Garantia de sabor.

La nostra prioritat principal és la satisfacció del nostre client. Per això, si per alguna raó un producte no et satisfà, bé sigui pel seu sabor o per qualsevol altre motiu, te'l canviarem sense excuses. Podràs triar qualsevol altre producte o bé te'n retornarem els diners. Estem tan segurs que t'agradaran que no tindràs problemes... però si els tens... estarem encantats d'ajudar-te!