Aletes de pollastre cruixents a la llimona

Aletes de pollastre cruixents a la llimona

ES8128
8128
Disponible
N/A

900 g (Preu per Kg 15.11 €)

Nutri score C

Cruixents i saboroses aletes enfarinades amb blat de moro i arròs, amb un toc especial amb llimona i pebre. Perfectes per assaborir-les fregides i gaudir de la seva cruixent textura.

Descripció Tècnica:
Alitas de pollastre enfarinades amb farina d'arròs i blat de moro, saborosament condimentades amb llimona, pebre i gingebre. Ultracongelado.

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.O., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Córdoba / Spain

Conservar al congelador de *** a -18°C.

aletes de pollastre 93,4%, oli de colza, midó de patata, sal, farina d'arròs 0,7%, pebre, farina de blat de moro 0,4%, gingebre 0,2%, dextrina, extracte de llimona 0%.

Nutri score C
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic821 kJ
Valor Energètic Kcal201 kcal
Greixos13.8 g
dels quals saturats4.6 g
Hidrats de carboni2.4 g
dels quals sucres< g
Fibra alimentària0.1 g
Proteïnes17 g
Sal1.0 g
Paella
Forn
Fregidora

En la fregidora (1 porció = 225g): Precalentar la fregidora a 180 °C. Introduir una porció del producte sense descongelar durant 6 minuts, voltejant a la meitat de temps, fins que estiguin daurades al seu gust. Deixar escórrer en paper absorbent uns segons.

En la paella (1 porció = 200g): Precalentar una paella antiadherente amb bastant oli a foc fort i fregir 1 porció sense descongelar durant 6 minuts, voltejant a la meitat de temps, fins que estiguin daurades al seu gust. Deixar escórrer en paper absorbent uns segons.

En el forn (1 porció = 200g): Precalentar el forn a 200 °C. Col·locar 2 porcions sense descongelar sobre la safata del forn i enfornar a mitjana altura uns 15 minuts voltejant a meitat de temps.

El producte no conté:

  • Sulfits
  • Crustacis
  • Peix
  • Mollusc
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam