Barretes cruixents de vainilla i avellana

Barretes cruixents de vainilla i avellana

ES10917
10917
Disponible
8,95 €

Unitats: 6

615 g (Preu per Kg 14.55 €)

Flautes de pasta de full amb un fi farcit de crema de vainilla, empolsat amb sucre glacé, o amb un farcit de crema de caramel i torró de fruits secs, coronat amb trossets d'avellana torrada. Només has d'enfornar-les a casa i gaudir-les.

Descripció Tècnica:
Mescla de galetes de pasta fullada amb farciment de crema de vainilla (40%) i galetes de pasta fullada amb crema de caramel (20%) i farcit de torró de nous (13%). Per a enfornar un mateix. Ultracongelat.

Distribuidor:
www.bofrost.com

bofrost* - 47628 Straelen / Germany

Conservar en congelador *** a -18°C

Barretes cruixents de vainilla: aigua, farina de blat, margarina (oli de palma, aigua, oli de nabina, sal, emulgent (mono- i diglicèrids d'àcids grassos), acidulant (àcid cítric)), sucre, midó de patata, derivats de lactosuero, ou, llet sencera en pols, llet desnatada en pols, oli de palma, sal, xarop de glucosa en pols, estabilitzants (difosfats, sulfat càlcic), oli de nabina, correctors de l'acidesa (fosfats de sodi, carbonats de sodi), proteïnes de la llet, emulgent (èsters làctics de mono- i diglicèrids d'àcids grassos), extracte colorant de pastanagues, xarop de glucosa, aroma natural de vainilla, aroma natural.

Barretes cruixents de torró: aigua, farina de blat, margarina (oli de palma, aigua, oli de nabina, sal, emulgent (mono- i diglicèrids d'àcids grassos), acidulant (àcid cítric)), sucre, avellanes, oli de palma, ou, dextrosa, midó de blat de moro modificat, llet desnatada en pols, cacau desgreixat en pols, derivats de lactosèrum, caramel (melassa, aroma natural), sal, proteïna de sèrum lacti, midó de blat de moro, espessidors (metilcelulosa, carragenans, goma guar), greix de coco, emulgent (lecitina de soia), aroma natural de vainilla.

Pot contenir: api, mostassa, sèsam, altres fruits de closca.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1545 kJ
Valor Energètic Kcal370 kcal
Greixos22,8 g
dels quals saturats10,4 g
Hidrats de carboni36,1 g
dels quals sucres17,6 g
Fibra alimentària1,2 g
Proteïnes4,6 g
Sal0,52 g
null
Forn

Al forn (2-4 uni.): Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Durant aquest temps, descongeli el producte congelat en una safata per enfornar folrada amb paper d'enfornar durant aprox. 15 min. Després fornegeu a la part central durant aprox. 23 min (forn convencional aprox. 23 min).

A la fregidora d'aire (2-4 uni.): Escampar el producte congelat a la safata de coure recoberta amb suficient espai entre ells i enfornar a 180°C aprox. 12 min.

 

El producte no conté:

  • Sulfits
  • Mollusc
  • Crustacis
  • Peix