Crestes Supremes de Carn

Crestes Supremes de Carn

ES8173
8173
Disponible
7,60 €

Unitats: 8

400 g (Preu per Kg 19.00 €)

Receptes combinades

Cresta de carn elaborada amb un contundent farcit a base de carn de porc i boví, pastanaga i tomàquet, embolicades en una cruixent massa de pasta fullada. L'alternativa perfecta per a variar el dia a dia.

Descripció Tècnica:
Crestes en forma de mitja lluna farcides de carn de porc i bovi, amb sofregit de verdures. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U. Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º1ª 14008 Còrdova |  Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Farina de blat, ceba, carn de porc 15%, carn de bovi 15%, aigua, pebrot, greix de palma, xampinyons, pastanaga, vi (conte sulfits), oli de gira-sol, toma;quet, concentrat de toma;quet, proteïnes de soia, suc de toma;quet, sal, espe;cies (pebre vermell, all, pebre negre, comi, orenga), dextrosa, mido de blat, sucre, llevat.

Pot contenir: crustacisoupeixlletmostassamol·luscslactosa.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic917 kJ458 kJ-
Valor Energètic Kcal219 kcal109 kcal6
Greixos9.5 g4.8. g7
dels quals saturats3.7 g1.9 g9
Hidrats de carboni23.0 g11.5 g4
dels quals sucres3.6 g1.8 g2
Fibra alimentària2.2 g1.1 g-
Proteïnes9.2 g4.6 g9
Sal0.80 g0.40 g7
Paella
null
Fregidora
Forn

A la fregidora (3 peces):
Preescalfeu la fregidora a 180 ºC i fregiu-hi 1 porcio durant 4-5 min aprox. Gireu-les de tant en tant. A continuacio escorreu-les en paper de cuina.

A la paella (3 peces):
Escalfeu-hi oli abundant i fregiu-hi 1 porcio a foc mitja;-fort durant 4-5 min aprox. Gireu-les de tant en tant. A continuacio escorreu-les en paper de cuina.

Al forn (6 peces): Preescalfeu el forn a 200 ºC. Pinteu amb ou batut les dues cares de les crestes, poseu-les a la safata amb paper apte per al forn i enforneu 2 porcions a una altura mitjana durant 15 min aprox. (forn d'aire a 180 ºC).

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Mostassa