Cruixent de Lluç MSC

Cruixent de Lluç MSC

ES8828
8828
Disponible
N/A

Unitats: 23

700 g (Preu per Kg 24.57 €)

Nutri score B
certificazionearticolo1.jpg

Cruixent lluç del Cap empanat, filetejat a mà i tallat directament del filet.

Descripcio Te;cnica:
Porcions de lluç del Cap empanat certificat MSC. Prefregit. Ultracongelat.
Pra;cticament sense espines*
n
*A causa de la naturalesa del producte, es possible la prese;ncia excepcional d'espines, gra;cies per la seva comprensio.
n
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / Spain

lluçndel Cap 60%, arrebossat (pa ratllat (farina denblat, dextrosa, sal), farina denblat, oli de gira-sol, aigua, mido de blat de moro, sal).

Nutri score B
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic903 kJ1580 kJ-
Valor Energètic Kcal216 kcal377 kcal19
Greixos10.9 g19.1 g27
dels quals saturats1.4 g2.5 g12
Hidrats de carboni18.1 g31.7 g12
dels quals sucres0.1 g0.2 g<1
Fibra alimentària<0.5 g<0.5 g-
Proteïnes11.3 g19.8 g40
Sal0.50 g0.88 g15
Paella
Forn
Fregidora

A la fregidora d'aire calent (1 porcio = 175g): Cuinar el producte congelat a la cistella aprox. 10 min a 200dC.

A la paella / fregidora (1 porcio = 175g):nPreescalfeu oli abundant a foc mic-fort (Fregidora 180dC). Fregiu el producte sense descongelar, girant-lo ben sovint, durant aprox. 3,5 min i deixar escorrer sobre paper absorbent.

Al forn (2 porcions = 350g):nPreescalfeu a 200dC (forn convencional 220dC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 20 min (forn convencional aprox. 20 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Llet i Derivats
  • Lactosa