No tens productes al teu carretó
Unitats: 25
500 g (Preu per Kg 15.90 €)
Presentem una noble combinació d'ingredients com són el bacallà i el pebrot del piquillo que estem segurs que t'encantarà. Un entrant o piscolabis elegant que no podràs parar de menjar.
Descripció Tècnica:
Petites boles elaborades a base d'un farciment de bacallà (Gadus morhua) i pebrot del piquillo amb una suau i cremosa beixamel 48%, tot això empanat amb pa panko. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Córdoba / Spain
llet crua, farina de blat, bacallà 11% (bacallà, sal), pebrots del piquillo 10% (pebrots del piquillo, aigua, sucre, sal, acidulant (àcid cítric)), panko (pa ratllat japonès) 7% (farina de blat, dextrosa, sal), lluç de cua patagònica, ceba fregida (ceba, oli d'oliva verge, sal, corrector de l'acidesa (àcid cítric)), oli de gira-sol, pa ratllat (farina de blat, aigua, llevat), sal, oli d'oliva, grànuls d'all.
Pot contenir: soja.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 1044 kJ |
Valor Energètic Kcal | 247 kcal |
Greixos | 4,9 g |
dels quals saturats | 1,4 g |
Hidrats de carboni | 19,0 g |
dels quals sucres | 4,7 g |
Fibra alimentària | 2,0 g |
Proteïnes | 7,2 g |
Sal | 0,83. g |
A la fregidora (5 unitats): Escalfar l'oli a 180 °C. Una vegada calenta, introduir el producte, sense descongelar i fregir durant 4 o 5 minuts. Després deixar escórrer uns minuts sobre paper absorbent.
A la paella (5 unitats): Preescalfar oli abundant en una paella antiadherent a foc mig/ flama forta. Una vegada calenta, introduir el producte, sense descongelar, i fregir durant 4 o 5 minuts, girant de tant en tant. Després deixar escórrer uns minuts sobre paper absorbent.
El producte no conté: