Filets de Bacallà, al natural

Filets de Bacallà, al natural

ES0477
0477
Disponible
30,95 €

Unitats: 5-11

1000 g (Preu per Kg 30.95 €)

Selectes filets de bacallà (Gadus Morhua) procedents de pesca sostenible (MSC) al mar de Barents i Mar Noruec, amb una textura especialment tendra i un sabor natural molt versàtil, ja que no porta punt de sal i perfecta per portar una dieta equilibrada.

Descripció tècnica:

Filets de bacallà (bacallà), al natural. Ultracongelat.

 

Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Bacallà.

Paella
Descongelar
Cassola
Microones

Descongelació: A T ª: 2h. A la nevera: 6h. Al microones (porció individual): 4 min

A la paella (2 peces): Condimentar els filets descongelats i secs amb una mica de sal, pebre blanc i suc de llimona. Marinar una mitja hora i tornar a assecar. Enfarinar i fregir a foc mitjà en una paella calenta amb suficient oli. Voltejar a meitat de cocció. Aconsellem donar un toc delicat, al final del temps de preparació, amb un tros de mantega i assaonar la mantega amb salsa Worchester i una mica de suc de llimona.

A la cassola (2 peces): Portar a ebullició aprox. 500 ml d'aigua lleugerament salada, afegir els filets sense descongelar i tornar a bullir. A continuació, acabar de cuinar a foc mig i tapats

Al forn (2 peces): Cuinar el filet sense descongelar amb aprox. 3 cullerades d'aigua (assaonar amb sal, pebre blanc i suc de llimona) utilitzant una font apta per a microones amb tapa. Servir amb mantega fosa o un preparat amb mantega.

Nom científic: Gadus morhua

Capturat a: Atlàntic nororiental (mar de Barents, mar de Noruega)

Categoría d'art de pesca: Xarxes d'arrossagament.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis