Gratinat de carn amb patata parmentier

Gratinat de carn amb patata parmentier

ES16248
16248
Disponible
16,95 €

Unitats: 1

1000 g (Preu per Kg 16.95 €)

Recepta simple però molt contundent, basada en un exquisit puré de patates amb vedella rostida amb ceba, pastanaga, vi blanc i brou de vedella. Format familiar.

Descripció Tècnica:

Plat a base de puré de patates amb nata fresca i carn de boví picada. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com

bofrost S.A.U.,

Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª

14008 Córdoba | Córdoba | Es

Conservar al congelador *** a -18°C

puré de patata 45,7% (patates, aigua), carn de boví 20%, ceba 6,4%, aigua, pastanaga 4%, vi blanc, oli de colza, llet sencera en pols, crema fresca 2%, formatge Emmental 1,9% (llet de vaca, sal, ferments làctics, quall microbià), flocs de patata 1,9% (patata, cúrcuma), mantega, all, oli de gira-sol, sal, julivert 0,4%, concentrat de brou de vedella (extracte d'herbes (pastanagues, porro, blat), carn de vedella, ceba, extractes d'espècies i herbes (pebre negre, all, farigola, llorer)), ceba deshidratada, pebre blanc.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic628 kJ1569 kJ-
Valor Energètic Kcal151 kcal376 kcal19
Greixos9.1 g22.8 g33
dels quals saturats3.6 g9.0 g45
Hidrats de carboni9.7 g24.3 g9
dels quals sucres1.5 g3.8 g4
Fibra alimentària1.5 g3.8 g-
Proteïnes6.7 g16.8 g34
Sal0.63 g1.6 g26
Microones
Forn

Al forn: Preescalfeu a 200ºC (forn convencional 210ºC). Enforneu dins del recipient ultracongelat a la reixeta a la part central durant aprox. 55 min (forn convencional aprox. 55 min).

Al microones: Escalfeu l'envàs sense ultracongelat a 900 watts aprox. 35 min.

Nota important: Els envasos de menú resisteixen fins a 220°C. No utilitzar en grill / barbacoa ni en el forn de gas.

Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!

El producte no conté:

  • Peix
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis