Gratinat del pescador

Gratinat del pescador

ES9233
9233
Disponible
17,95 €

1000 g (Preu per Kg 17.95 €)

Un gratinat diferent amb capes de crêpes farcides d'una suau beixamel i un 22% de farcit de sèpia, gambes, peix gallineta, calamars i verdures tallades. Fa festa!

Descripcio Te;cnica:
Pastis amb crêpes farcides de beixamel i un 22% de salsa de mol·luscs, crustacis i peix. Ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.it bofrost* Ita;lia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Ita;lia

Conservar en congelador de *** a -18°C.

Beixamel 60% (llet, oli de gira-sol, farina de blat tendre, mantega, sal), crêpes 18% (farina de blat tendre, ou, sal), se;pia indopacifica o se;pia atla;ntica 7%, gamba llagostinera indica o gamba llagostinera indopacifica 3 %, filets de gallineta o de gallineta atla;ntica 3%, calamar indic o calamar indopacific o calamar del Pacific 3%, carbasso, pastanaga, ceba, oli d'oliva, vi blanc, all, sal, julivert, preparat per a brou (sal, farina d'arròs, hortalisses deshidratades (ceba, pastanaga, porro), xarop d'arròs, extracte de carn, espe;cies), pebre.

api.

Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Forn
Microones
Al forn:
Posar el forn a 200ºC, llevar la tapa de l'enva;s i cuinar durant 65 minuts (forn d'aire 50 minuts).
 
Al microones:
Llevar la tapa de l'enva;s i cuinar a una pote;ncia de 850W (alta pote;ncia) durant uns 18-20 minutos.