Llomets de Bacallà, al natural 

Llomets de Bacallà, al natural 

ES8469
8469
Disponible
N/A

Unitats: 6-9

700 g (Preu per Kg 42.22 €)

Nutri score A

Descobreix el sabor de l'autèntic bacallà natural amb baix contingut en sal, ja que no ha passat per salmorra durant el procés d'elaboració. Filetejat a bord en origen, oferim una textura i un sabor extraordinaris.

Descripció Tècnica:

Delicioses porcions tallades del llom amb baix contingut en sal, ja que no ha passat pel procés de salmorra. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

bacallà, aigua, sal.

Pot contenir: crustacismol·luscs.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic302 kJ
Valor Energètic Kcal71 kcal
Greixos<0,5 g
dels quals saturats0,1 g
Hidrats de carboni<0,5 g
dels quals sucres<0,5 g
Fibra alimentària<0,5 g
Proteïnes16.7 g
Sal0,40 g
Paella
Fregidora
Forn

Descongelació: A temperatura ambient (aprox. 22 ºC): aprox. 2,5-3 h. Al frigorífic (aprox. 5 ºC): aprox. 4,5-5 h.

A la paella: Escalfeu una mica d'oli en una paella antiadherent. Cuineu el producte sense descongelar a foc mig remenant sovint durant aprox. 4 min.

A la fregidora: Preescalfeu a 180ºC. Fregiu el producte sense descongelar durant aprox. 4 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.

Al forn: Preescalfeu a 200ºC (forn convencional 180ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb oli i escalfeu amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 14 min (forn convencional aprox. 16 min), tombant el producte a la meitat del temps.

Nombre científicoGadus morhua
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Spitzbergen i Illa de l'Ós), Atlàntic, nord-est (Mar de Barentsz - Zona reglamentària de la CPANE), Atlàntic, nord-est (Mar de Noruega)
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa