Mandonguilles en salsa de xampinyons

Mandonguilles en salsa de xampinyons

ES0207
0207
Disponible
12,95 €

Unitats: 4

1000 g (Preu per Kg 12.95 €)

Nutri score E

Tendres mandonguilles de carn de porc en una salsa suau i cremosa de xampinyons, herbes aromàtiques i trossets de tomàquet. Fàcil preparació al bany maria. 

Descripció Tècnica:

Petites mandonguilles de carn picada de porc en salsa de xampinyons amb crema fresca. Producte ultracongelat.

Conservació:
Conservar en congelador de ** a -18 d. C..

Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

mandonguilles de carn cuita 42% (carn de porc 20%, carn de boví 10%, ceba, ou, farina de blat, sal iodada (sal, iodat de potassi), julivert, espècies (pebre blanc, pebre negre, nou moscada), sucre caramel·litzat), aigua, llet sencera, xampinyó 5,6%, concentrat de brou d'aviram (aigua, extracte de carn d'aviram (pollastre, gall dindi)), nata àcida 3,1%, nata prima 2,7%, tomàquets, midó de blat de moro modificat, salsa de soja (aigua, mongeta de sojablat, sal), farina de blat, sal iodada (sal, iodat de potassi), xarop de sucre caramel·litzat, julivert, espècies (pebre vermell, levístic), greix de pollastre.

Nutri score E
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic572 kJ
Valor Energètic Kcal138 kcal
Greixos10 g
dels quals saturats4.5 g
Hidrats de carboni4.5 g
dels quals sucres1 g
Fibra alimentària0.6 g
Proteïnes7.1 g
Sal1.4 g
Microones
Bany Maria

A la cassola (1 porció = 250g): Col · locar la bossa congelada en aigua bullint, portar de nou a ebullició, després coure a foc lent durant 15-20 minuts. No tapar la cassola.

Al microones (1 porció = 250g): Descongelar la bossa congelada al microones a 600 W aprox. 2 minuts, col·locar el contingut en un plat apte per a microones i tot seguit escalfar tapat al microones a 600 W durant 4-6 minuts. Remenar amb cura abans de servir.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Crustacis
  • Peix