Medallons vegetals

Medallons vegetals

ES8914
8914
Disponible
13,95 €

Unitats: 8

480 g (Preu per Kg 29.06 €)

Una explosió de sabor, aquests medallons compostos d'enciam de mar i soja texturitzada prometen ser el descobriment per als amants de la intensitat. Apte per a vegetarians. 

Descripció Tècnica:

Plat preparat de 22% de soia texturada, 11,5% maionesa, 5,7% mostassa de dijon i 1,5% enciam de mar. Ultracongelat

Distribuidor:
www.bofrost.com

bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Córdoba / España

Conservar a -18ºC

aigua, proteïna de soja texturitzada 22%, panko (pa ratllat japonès) 12% (farina de blat, dextrosa, sal), maionesa 11,5% (oli de gira-sol, aigua, rovell d'ou pasteuritzat, vinagre de vi, sucre, sal, suc de llimona, goma xantana, espècies), mostassa de Dijon 6% (llavor de mostassa, aigua, vinagre de vi, sal), pa ratllat 6%, oli d'oliva verge extra, algues marines 1,5%, midó de blat de moro, espècies (llavor de mostassa, pebre negre, clau, pebre vermell dolç, cardamom, llorer, gingebre), suc de llimona 1%, ceba en pols, pebre negre.

Pot contenir: crustacispeixmol·luscs.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1288 kJ
Valor Energètic Kcal310 kcal
Greixos21 g
dels quals saturats2,3 g
Hidrats de carboni16 g
dels quals sucres4,2 g
Fibra alimentària4,4 g
Proteïnes12 g
Sal0,95 g

A la fregidora d'aire: Preescalfar a 200 ° C. Escampar el producte congelat a la safata de coure recoberta amb suficient espai entre ells i enfornar durant aprox. 13 min.

Combinant paella i fregidora: Preescalfeu oli abundant a foc mic-fort (Fregidora 170°C). Fregiu el producte sense descongelar, girant-lo ben sovint, durant aprox. 4 min i deixar escórrer sobre paper absorbent. Descansa uns 1 min abans de consumir.

Al forn: Preescalfeu a 200°C (forn convencional 220°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 20 min (forn convencional aprox. 20 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

 

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits