Remenat d'alls tendres amb gambes

Remenat d'alls tendres amb gambes

ES8897
8897
Disponible
9,60 €

Porcions: 2

700 g (Preu per Kg 13.71 €)

Nutri score A

La combinació de sabors perfecta entre alls tendres, espàrrecs i gambes, es pot combinar amb ou per realitzar un exquisit remenat. Se'n poden fer porcions.

Descripció Tècnica:

Seleccionats alls tendres i espàrrecs amb delicioses gambes. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, número 32, escalera E, 1º 1ª - 14008 Córdoba (Spain)

Conservar al congelador de *** a -18°C.

All tendre 53%, espàrrec verd 25%, gambes pelades crues 22% (gambes pelades crues, aigua, sal).

Nombre científicoParapenaeopsis spp.
Capturat a: Oceà Índic, occidental, Oceà Índic, oriental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

Nutri score A
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració
Valor Energètic148 kJ517 kJ
Valor Energètic Kcal35 kcal123 kcal
Greixos0.30 g1.050 g
dels quals saturats0.10 g0.350 g
Hidrats de carboni3.60 g12.600 g
dels quals sucres1.90 g6.650 g
Paella

A la paella (1 porció = 350g): Acabar de cuinar el producte sense descongelar a foc mitjà en una paella antiadherent amb 2 cullerades d'oli sense tapa removent amb freqüència durant aprox. 10 min.

Nom científic: Parapenaeopsis spp Capturat a: Oceà Índic (FAO51, FAO57) Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

 

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Peix