Rodanxes de rap del Cap Supreme

Rodanxes de rap del Cap Supreme

ES8908
8908
Disponible
23,95 €

Unitats: 3-6

500 g (Preu per Kg 47.90 €)

Receptes combinades

¿Un sopar d'estiu i sense idees? Amb aquesta recepta de rap sobre gaspatxo d'alvocat, ¡seràs un/a amfitrió/a de 10!

Rodanxes de rap de carn fina i sucosa. Seleccionades perquè conservin tot el seu sabor. Ideals per ser acompanyades per gambes o soles a la planxa.

Descripció Tècnica: 

Rodanxes de rap del Cap. Sense pell. Ultracongelades.

A causa de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la seva comprensió.

Distribuïdor:
www.bofrost.com

bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Còrdova / Espanya

Conservar al congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del (la data de congelació la trobarà entre parèntesis):

rap del Cap.

crustacismol·luscs.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic297 kJ593 kJ-
Valor Energètic Kcal70 kcal140 kcal7
Greixos0.6 g1.2 g2
dels quals saturats0.1 g0.2 g1
Hidrats de carboni<0.5 g<0.5 g<1
dels quals sucres<0.5 g<0.5 g<1
Fibra alimentària0.5 g1.0 g-
Proteïnes15.9 g31.8 g64
Sal0.1 g0.2 g3
Paella
Forn
Cassola

Descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer a la nevera (5°C) durant 4 hores. Després assecar amb paper de cuina.

A la paella: Escalfeu 2 cda./cdes. d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat a foc alt aprox. 4 min. volteig de la meitat del temps.

Al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte descongelat a la part central aprox. 10 min (forn convencional aprox. 10 min).

A la fregidora d'aire: Preescalfeu a 200ºC. Unteu amb una mica d'oli el producte descongelat, distribuïu-lo uniformement a la cistella i fregiu-lo durant aprox. 10 min.

Nom científicLophius vomerinus
Capturat a: Atlàntic, sud-oriental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa