Samfaina

Samfaina

ES0762
0762
Disponible
8,80 €

Unitats: 2

800 g (Preu per Kg 11.00 €)

Nutri score B

Receptes combinades

Per als amants del diferent, el sabor més original!

Assaboreix en pocs minuts aquesta deliciosa recepta tradicional composta de tomàquet, albergínia, carbassó verd, pebrot, ceba i un toc d'all.

Descripció Tècnica:

Deliciosa recepta de verdures en salsa de tomàquet. Producte ultracongelat.

Conservació:

Conservar al congelador de *** a -18 °C.

Distribuïdor:

www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Pebrot 17% (pebrot vermell, pebrot verd), ceba 16,5%, tomàquets 15%, carbassó 14%, albergínia 11,5%, aigua, concentrat de tomàquet triturat, oli de colza, sucre, sal iodada (sal, iodat de potassi), espècies (all, pebre negre), midó de blat de moro modificat, concentrat de suc de llimona.

 

Tracce: api.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic513 kJ
Valor Energètic Kcal124 kcal
Greixos9.4 g
dels quals saturats1.3 g
Hidrats de carboni7.8 g
dels quals sucres5.1 g
Fibra alimentària1.1 g
Proteïnes1.4 g
Sal1 g
Bany Maria
Microones

A la cassola: 2 porcions (1 safata). Poseu la safata sense descongelar en aigua bullent, porteu l'aigua a ebullició una altra vegada i després coeu-la uns 30 min a foc lent. No tapeu la cassola.

Al microones: 2 porcions (1 safata). Descongeleu la bossa ultracongelada només a 600 watts aprox. 2 min. Aboqueu el contingut de la bossa en un recipient apte per a microones i escalfeu amb tapa aprox. 5 min. Remeneu després i acabeu de coure uns altres 5 min aprox. amb tapa. Tot seguit, deixeu reposar a temperatura ambient aprox. 2 min.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis
  • Peix