No tens productes al teu carretó
Unitats: 4-5
430 g (Preu per Kg 49.77 €)
Filets nobles de llobarro (Dicentrarchus labrax) d'aqüicultura, al natural i pràcticament sense espines. Combina'ls amb herbes mediterrànies (art. 11016) o bé amb pebre verd o negre, al fonoll o a l'estragó per a aconseguir un plat saludable i delicat.
Descripció Tècnica:
Filets de llobarro. Sobrecongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* Italia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Italia
Conservar en congelador *** a -18°C
filets denllobarro.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 605 kJ |
Valor Energètic Kcal | 144 kcal |
Greixos | 6,6 g |
dels quals saturats | 1,5 g |
Hidrats de carboni | 0,5 g |
dels quals sucres | 0,1 g |
Fibra alimentària | 0,2 g |
Proteïnes | 20,6 g |
Sal | 0,20 g |
Descongeleu el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escorrer a la nevera (5dC) durant 3 hores. Despres, esbandiu amb aigua corrent freda i assequeu amb paper absorbent.
A la paella (n2 unitat/s): Escalfeu 3 cullerades d'oli en una paella plena. Cuineu el producte descongelat amb un rajoli de vi blanc a foc mig, remenant de tant en tant durant uns 7 min. Assaoneu al gust abans de servir.
Aul forn (n2 unitat/s): Preescalfar a 180dC. Col·locar el producte descongelat amb 3 cullerades d'oli d'oliva, una mica de vi blanc i herbes aroma;tiques en una safata apta per a forn i acabar de coure durant uns 15 min a la graella central del forn.
A l'olla (n2 unitat/s): En una olla amb aigua bullent afegir el producte ultracongelat i acabar de cuinar a foc alt aprox. 8 min.
El producte no conté: