Treu els filets de bacallà de l'embolcall i deixa'ls descongelar tapats, a la nevera durant 6 hores.
Renta bé les taronges i les llimones i talla-les a rodanxes fines. Escalfa l'oli en una paella i sofregeix els daus de ceba amb l'all. Agrega les taronges i les rodanxes de llimona i assaona amb sal i pebre.
Afegeix els filets de bacallà i sofregeix tot durant 10 minuts. Agrega mel, les herbes aromàtiques i els espinacs.
Aboca la nata i deixa bullir a foc lent breument.
Mescla el midó amb 2 cullerades d'aigua i espesseix lleugerament la salsa. Assaona novament al gust amb les espècies.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.