Bacallà en salsa de llimona i taronja

Bacallà en salsa de llimona i taronja

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Productes relacionats

Delicat i cítric, una combinació perfecta
  • 4 uni. filets de bacallà, al natural 
  • 2 taronges
  • 2 llimones
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 cullerades de ceba picada (art. 8767)
  • 1 cullerada d'all picat (art. 8771)
  • 1 polsim de sal i pebre negre
  • 2 cullerades de mel
  • 2 cullerades d'herbes mediterrànies 
  • 150 g d'espinacs en fulla (art. 9243)
  • 200 ml nata líquida
  • 1 cullerada midó alimentari
  1. Treu els filets de bacallà de l'embolcall i deixa'ls descongelar tapats, a la nevera durant 6 hores.
  2. Renta bé les taronges i les llimones i talla-les a rodanxes fines. Escalfa l'oli en una paella i sofregeix els daus de ceba amb l'all. Agrega les taronges i les rodanxes de llimona i assaona amb sal i pebre.
  3. Afegeix els filets de bacallà i sofregeix tot durant 10 minuts. Agrega mel, les herbes aromàtiques i els espinacs.
  4. Aboca la nata i deixa bullir a foc lent breument.
  5. Mescla el midó amb 2 cullerades d'aigua i espesseix lleugerament la salsa. Assaona novament al gust amb les espècies.