Carbassó en tempura

Carbassó en tempura

ES8121
8121
Disponible
7,60 €

Porcions: 3

750 g (Preu per Kg 10.13 €)

Nutri score B

Ideal com a entrant saludable i lleuger com a guarnició tant de carn com de peix. El seu arrebossat fi fa que la verdura quedi sucosa per dins i embolcallada de forma cruixent.

Descripció tècnica:

Carbassó tallat en rodanxes, en una fina tempura. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com

bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, número 32, escalera E, 1º 1ª - 14008 Córdoba (Spain)

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Carbassó 50%, tempura 50% (farina de blat dur, farina de blat de moro, oli de gira-sol, aigua, sal, gasificants (difosfats, carbonats de sodi)).

 

 

Tracce: fruits de closca, crustacis, ou, peix, soia, llet, sulfits, mol·luscos.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1085 kJ
Valor Energètic Kcal260 kcal
Greixos14,2 g
dels quals saturats1,6 g
Hidrats de carboni26,8 g
dels quals sucres1,7 g
Fibra alimentària1,8g g
Proteïnes4,6 g
Sal0,34 g
Fregidora
Paella
Forn

A la paella (1 porció = 250g): Escalfar l'oli a 180 °C. Fregir el producte sense descongelar durant aprox. 3 min. i deixar escórrer sobre paper de cuina.

A la fregidora (1 porció = 250g):  Escalfar suficient oli en una paella antiadherent. Fregir el producte sense descongelar a foc alt voltejant amb freqüència durant aprox. 3 min. A continuació, deixar escórrer sobre paper absorbent.

Al forn (1 porció = 250g): Escalfar a 220 °C (forn convencional 240 °C). Enfornar el producte sense descongelar amb paper apte per a forn, en la safata centrada,durant aprox. 15 min. Voltejar una vegada a la meitat del temps

El producte no conté:

  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa