Carn de Vieira de l'Atlàntic

Carn de Vieira de l'Atlàntic

ES08936
08936
Disponible
25,95 €

Unitats: 5-8

300 g (Preu per Kg 86.50 €)

Receptes combinades

Preuada en l'alta cuina, pel seu sabor, textura i versatilitat. De mida molt vistosa, servida amb el seu corall per a gaudir d'un sabor pur. Llesta per a saltar i gaudir.

Descripció Tècnica:
Carn de Vieira

Distribuidor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U. -

Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª

14008 Córdoba | Córdoba | España

Conservar al congelador *** a -18°

Vieira

Pot contenir: crustacispeixsulfits.

Informació nutricionalper 100g% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic356 kJ-
Valor Energètic Kcal84 kcal4
Greixos0.9 g1
dels quals saturats0.2 g1
Hidrats de carboni<0.5 g<1
dels quals sucres<0.5 g<1
Fibra alimentària<0.5 g-
Proteïnes19.0 g38
Sal0.68 g11
Forn
Paella

Mode de descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer en el frigorífic (5 °C) durant 14-16 hores.

Instruccions d'ús en la paella: Escalfar 2 cda(s). d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat amb tapa a foc mitjà durant 4 min. voltejant diverses vegades.

Instruccions d'ús en el forn: Escalfar prèviament a 170 °C (forn convencional 180°C). Enfornar el producte descongelat en la part central aprox. 7-8 min. (forn convencional aprox. min.).

VIEIRA

Nom científicPecten maximus
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Mar del Nord), Atlàntic, nord-est (Mar d'Irlanda), Atlàntic, nord-est (Oest d' Irlanda), Atlàntic, nord-est (Mar Cèltic - nord)
Categoría d'art de pesca: Rossegalls.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa