No tens productes al teu carretó
Nou
Unitats: 5-8
300 g (Preu per Kg 86.50 €)
Preuada en l'alta cuina, pel seu sabor, textura i versatilitat. De mida molt vistosa, servida amb el seu corall per a gaudir d'un sabor pur. Llesta per a saltar i gaudir.
Descripcion Tecnica:
Carne de Vieira
Distribuidor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U. -
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | España
Conservar en congelador *** a -18°
petxina de pelegrí de l'Atlàntic.
Pot contenir: crustacis, peix, sulfits.
Informació nutricional | per 100g | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|
Valor Energètic | 356 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 84 kcal | 4 |
Greixos | 0.9 g | 1 |
dels quals saturats | 0.2 g | 1 |
Hidrats de carboni | <0.5 g | <1 |
dels quals sucres | <0.5 g | <1 |
Fibra alimentària | <0.5 g | - |
Proteïnes | 19.0 g | 38 |
Sal | 0.68 g | 11 |
A la paella: Escalfeu 2 cda./cdes. d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat amb tapa a foc mig durant aprox. 4 min remenant vàries vegades.
Al forn: Preescalfeu a 170ºC (forn convencional 180ºC). Enforneu el producte descongelat a la part central aprox. 7-8 min (forn convencional aprox. min).
VIEIRA
Nombre científico: Pecten maximus
Capturado en: Atlántico, nordeste (Mar del Norte), Atlántico, nordeste (Mar de Irlanda), Atlántico, nordeste (Oeste de Irlanda), Atlántico, nordeste (Mar Céltico - norte)
Categoría de arte de pesca: Rastras, Rastras, Rastras, Rastras
El producte no conté: