Carn de Vieira de l'Atlàntic

Nou

Carn de Vieira de l'Atlàntic

ES08936
08936
Disponible
25,95 €

Unitats: 5-8

300 g (Preu per Kg 86.50 €)

Receptes combinades

Preuada en l'alta cuina, pel seu sabor, textura i versatilitat. De mida molt vistosa, servida amb el seu corall per a gaudir d'un sabor pur. Llesta per a saltar i gaudir.

Descripcion Tecnica:
Carne de Vieira

Distribuidor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U. -

Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª

14008 Córdoba | Córdoba | España

Conservar en congelador *** a -18°

petxina de pelegrí de l'Atlàntic.

Pot contenir: crustacispeixsulfits.

Informació nutricionalper 100g% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic356 kJ-
Valor Energètic Kcal84 kcal4
Greixos0.9 g1
dels quals saturats0.2 g1
Hidrats de carboni<0.5 g<1
dels quals sucres<0.5 g<1
Fibra alimentària<0.5 g-
Proteïnes19.0 g38
Sal0.68 g11
Forn
Paella

A la paella: Escalfeu 2 cda./cdes. d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat amb tapa a foc mig durant aprox. 4 min remenant vàries vegades.

Al forn: Preescalfeu a 170ºC (forn convencional 180ºC). Enforneu el producte descongelat a la part central aprox. 7-8 min (forn convencional aprox. min).

VIEIRA
Nombre científicoPecten maximus
Capturado en: Atlántico, nordeste (Mar del Norte), Atlántico, nordeste (Mar de Irlanda), Atlántico, nordeste (Oeste de Irlanda), Atlántico, nordeste (Mar Céltico - norte)
Categoría de arte de pesca: Rastras, Rastras, Rastras, Rastras

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa