Cassoletes de pasta de full amb salmó

Cassoletes de pasta de full amb salmó

ES11670
11670
Disponible
15,95 €

Unitats: 6

600 g (Preu per Kg 26.58 €)

Decora la teva taula amb les nostres cassoletes de pasta de full elaborades amb salmó natural i salmó fumat en una crema suau amb trossets de porro, pastanaga, carbassó i ceba tendra. La seva delicada pasta de full acabada d'enfornar a la teva cuina, crearà l'ambient perfecte per a assaborir-ho en bona harmonia.

Descripcio te;cnica:
Pasta fullada crua, farcit de salmo rosat, salmo fumat i diverses verdures. Ultracongelat.
n
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* - 47628 Straelen / Germany
Conservar en congelador de *** a -18°C.

Farina de blat, aigua, mantega, salmo 11% rosat, porro, pastanaga, carbasso, nata, salmo 3% fumat (salmo, sal, fum), escalunya, mido modificat de patata, llet sencera en pols, sal, cibulet, ou.

[Tracce:] crustacis, mol·luscos
crustacis, mol·luscos
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1017 kJ
Valor Energètic Kcal244 kcal
Greixos14,6 g
dels quals saturats9,8 g
Hidrats de carboni20,3 g
dels quals sucres2,8 g
Fibra alimentària1,8 g
Proteïnes6,9 g
Sal1,1 g

Al forn (2 peces): Descongelar les cassoletes de pasta de full amb salmo en una safata de forn coberta amb paper d'enfornar resistent durant aprox. 30 minuts. Entretant, escalfar el forn a 200 dC (d'aire a 180 dC ). Enfornar les cassoletes de pasta fullada amb salmo a la part central del forn durant uns 20-25 minuts o fins que estiguin daurades o cruixents al gust.

Salmó rosat Nom científic: Oncorhynchus gorbuscha ¿ Capturat en: Nord-est del Pacífic o nord-oest del Pacífic ¿ Categoria d'art de pesca: Xarxes d'art de fons i similars, Xarxes de cèrcol i xarxes hissades Salmó Nom científic: Salmó salar ¿ Criat a: Escòcia

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Fruits de closca