Chicken pops amb formatge

Chicken pops amb formatge

ES08923
08923
Disponible
10,95 €

Unitats: 60

600 Kg (Preu per Kg 18.25 €)

Nutri score D

Cruixents boletes de pit de pollastre amb formatge Cheddar perfectes per a dipejar d'una forma divertida i amb companyia.

Descripció tècnica:
Boletes compostes de carn de pit de pollastre 45% amb formatges 9.5%,empanades, prefregides. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1 14008 Còrdova / Espanya

Conservació:
Conservar en congelador de *** a -18 °C.

carn de pollastre 45%, farina de blat, oli de colza, aigua, formatge Cheddar 6% (llet, sal, ferments làctics, carotens, quall microbià), mill, formatge blau 3,5% (llet, sal, ferments làctics, quall microbià, Penicillium roqueforti), blat de moro, midó de blat de moro, sal, dextrosa, xarop de glucosa, espessidor (goma guar), antioxidant (àcid ascòrbic), extracte de malt d'ordi, espècies (pebre vermell, cúrcuma).

Pot contenir: sojamostassa.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic1139 kJ1993 kJ-
Valor Energètic Kcal272 kcal477 kcal24
Greixos15,0 g26,3 g38
dels quals saturats3,8 g6,7 g33
Hidrats de carboni20,5 g35,9 g14
dels quals sucres1,1 g1,9 g2
Fibra alimentària0,7 g1,2 g-
Proteïnes13,5 g23,6 g47
Sal1,2 g2,11 g34
Freidora
Freidora de aire
Horno

A la fregidora d'aire: Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo a 200°C aprox. 7 min.

Combinant paella i fregidora: Preescalfeu oli abundant a foc mic-fort (Fregidora 180°C). Fregiu el producte sense descongelar, girant-lo ben sovint, durant aprox. 4 min i deixar escórrer sobre paper absorbent. Descansa uns 1 min abans de consumir.

Al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 10 min (forn convencional aprox. 10 min)

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • cacauets
  • tramussos
  • Ou
  • Crustacis
  • Peix