Coliflor gratinada

Nou

Coliflor gratinada

ES02114
02114
Disponible
10,95 €

Unitats: 1

1000 g (Preu per Kg 10.95 €)

Recepta pràctica, senzilla i deliciosa a base de floretes de coliflor recobertes individualment en salsa de formatges Emmental i Grana Padano, assaonat amb nou moscada.

Descripció Tècnica:
Floretes de coliflor en una salsa de formatge cremosa. Ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* - 47628 Straelen / Germany

Conservar en congelador *** a -18°C

coliflor 55%, aigua, nata prima 5,2%, formatge Emmental 4,2% (llet, sal, ferments làctics, quall microbià), llet desnatada en pols, oli de colza, formatge Grana Padano 2,6% (llet, sal, ferments làctics, quall animal), farina de blat, midó de blat de moro modificat, sal, sucre, all en pols, nou moscada, pebre blanc.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic431 kJ1078 kJ-
Valor Energètic Kcal104 kcal259 kcal13
Greixos6.8 g17 g24
dels quals saturats2.7 g6.8 g34
Hidrats de carboni5.1 g12.8 g5
dels quals sucres2.3 g5.8 g6
Fibra alimentària1.6 g4 g-
Proteïnes4.7 g11.8 g24
Sal0.45 g1.1 g19
Microones
Olla de pressió
Forn

A l'olla: Bulliu 60 ml d'aigua o llet. Afegiu-hi el producte ultracongelat, acabeu de cuinar durant aprox. 10 min a foc mig remenant de tant en tant.

Al microones: Escalfeu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones durant aprox. 4 min. Remeneu després i acabeu de coure aprox. uns altres 4 min. Tot seguit deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 1 min.

Al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional ºC). Enforneu el producte ultracongelat en una plata a la reixeta central del forn durant aprox. 45 min (forn convencional aprox. min).

Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!

El producte no conté:

  • Ou
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Crustacis
  • Mostassa
  • Peix
  • Mollusc
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos