Lloms de carboner amb velouté de musclos

Lloms de carboner amb velouté de musclos

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

  • 40 g d’Oli d’oliva verge
  • 7 g all picat (art. 8771)
  • 25 g farina
  • Un pessic de sal i pebre
  • 60 g de nata
  • 400 ml brou de peix
  • 10 g julivert (art. 11012)
  • 200 g Lloms de peix Carboner (art. 1514)
  • 100 g de coliflor gratinada (art. 2114)
  1. Posa a descongelar el peix a la nevera la nit anterior.
  2. Introdueix en un recipient apte per a microones la coliflor gratinada durant 6 minuts.
  3. En una paella amb oli, sofregeix l'all picat afegint el brou de peix i deixant reduir durant 5 minuts. Afegeix la nata i deixa reduir durant altres 3-4 minuts a foc mitjà. Rectifica de sal i pebre.
  4. A continuació, enfarina els lloms de carboner i marca'ls en una paella amb oli per tots dos costats. Afegeix-los a la salsa anterior juntament amb els musclos i deixa coure durant 4 minuts. Per a lligar la salsa realitza moviments circulars.
  5. Torna a donar dos minuts de calor al microones a la coliflor gratinada.
  6. Serveix en plats amb salsa al fons del plat. A continuació, afegeix els lloms i decora amb els musclos per damunt. Finalment, incorpora a un costat la coliflor gratinada i empolsa amb julivert.