500 g de trossos de filetets de pollastre (art. 1300)
1 culleradeta de pasta de curri vermell
250 g de tomàquet trossejat (art. 8666)
500 ml de brou de pollastre
600 g de pastanagues baby (art. 0738)
200 g de cigrons cuits i escorreguts
250 ml de llet de coco
2 trossos de remolatxa cuita
1 tros de ceba vermella
100 g de sucre
5 cullerades de vinagre de vi negre
200 ml de suc de poma
1 polsim de gingebre ratllat
1 fulla de llorer
1 polsim de sal i pebre
Escalfa l'oli de coco en una paella. Fregeix-hi la ceba, l'all i el pollastre fins que estiguin daurats.
Afegeix la pasta de curri i sofregeix.
Després afegeix els tomàquets trossejats, el brou de pollastre, les pastanagues i els cigrons i cuina pacientment a foc lent. Quan el líquid s'hagi reduït a la meitat, afegeix la llet de coco i redueix un 50-60%.
Caramel·litza en una olla el sucre amb la ceba picada.
Desglaça amb el vinagre de vi negre i el suc de poma.
Afegeix el gingebre i la fulla de llorer i redueix a la meitat. Afegeix ara la remolatxa i continua reduint fins a aconseguir una consistència similar a la d'una melmelada.
Finalment assaona amb sal i pebre.
Serveix el curri amb pa naan o bé amb els nostres panets rústics ideals per a acompanyar.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.