No tens productes al teu carretó
Escalopes de pollastre en un empanat d'espelta i romaní
Unitats: 7-9
650 g (Preu per Kg 26.08 €)
Saborosos filets de pit de pollastre, delicadament assaonats i coberts amb un empanat de flocs d'espelta i romaní. Ideals per gaudir sols o combinar!
Descripció Tècnica:
Filet de pit de pollastre, tallat, amb 8% de condiment líquid, amb un arrebossat de flocs de blat d'espelta i romaní, cru. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* - 47628 Straelen / Germany
Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del:
filet de pit de pollastre 73%, arrebossat (farina de blat, aigua, midó modificat de blat, midó de blat, sal, flocs de blat d'espelta 3%, llevat, oli de gira-sol, espècies (pebre vermell, cúrcuma, all), plantes aromàtiques (coriandre, farigola, romaní)), aigua, sal, maltodextrina, dextrosa.
Pot contenir: llet, api, mostassa
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 589 kJ |
Valor Energètic Kcal | 139 kcal |
Greixos | 2,4 g |
dels quals saturats | 0,7 g |
Hidrats de carboni | 11,5 g |
dels quals sucres | 2,3 g |
Fibra alimentària | <0,5 g |
Proteïnes | 17,9 g |
Sal | 1,00 g |
Instruccions de preparació a la paella: Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 10 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.
Instruccions de preparació a la fregidora: Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 5 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.
El producte no conté: