Filets d'Abadejo d'Alaska

Filets d'Abadejo d'Alaska

ES5486
5486
Disponible
14,40 €

Porcions: 2

700 g (Preu per Kg 20.57 €)

Nutri score A

Similar a un bacallà al natural, et suggerim el nostre abadejo (Theragra chalcogramma) de textura ferma i sabor suau, amb el qual podràs cuinar una immensitat de receptes com a la papillote, gratinat o en salsa. 

Descripció Tècnica:
Filets d'Abadejo d'Alaska. Ultracongelado.

Distribuïdor:

www.bofrost.com, bofrost* Italia S.p.A. Via Clauzetto, 4 - San Vito al Tagliamento (PN) Italia

Conservar al congelador de *** a -18°C.

peix carboner d'Alaska.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic282 kJ
Valor Energètic Kcal67 kcal
Greixos0,6 g
dels quals saturats0,2 g
Proteïnes15,3 g
Sal0,4 g
Paella
Forn

Descongelación (En el frigorífico a 5ºC apróx.: 4h): Una vez descongelados, escurrir los filetes con agua fría y secarlos con papel de cocina.

En la sartén: (2 unidades) Calentar 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra en una sartén antiadherente, agregar los filetes descongelados y dorarlos durante aprox. 7 minutos. Agregar sal, un toque de vino blanco y hierbas aromáticas al gusto.

En el horno: (2 unidades) Col·locar el producte descongelat amb 3 cullerades d'oli d'oliva, una mica de vi blanc i herbes aromàtiques en una safata apta per a forn i acabar de coure durant uns 10 min a la graella central del forn.

 

PEIX CARBONER D'ALASKA
Nom científicTheragra chalcogramma
Capturat a: A) Pacífic, nord-oest, B) Pacífic, nord-est
Categoria d'art de pesca: A) Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Ou
  • Soia
  • Gluten
  • Sèsam
  • Llet i Derivats
  • Api
  • Lactosa
  • Sulfits
  • Crustacis
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos