No tens productes al teu carretó
Porcions: 2
700 g (Preu per Kg 20.57 €)
Similar a un bacallà al natural, et suggerim el nostre abadejo (Theragra chalcogramma) de textura ferma i sabor suau, amb el qual podràs cuinar una immensitat de receptes com a la papillote, gratinat o en salsa.
Descripció Tècnica:
Filets d'Abadejo d'Alaska. Ultracongelado.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* Italia S.p.A. Via Clauzetto, 4 - San Vito al Tagliamento (PN) Italia
peix carboner d'Alaska.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 282 kJ |
Valor Energètic Kcal | 67 kcal |
Greixos | 0,6 g |
dels quals saturats | 0,2 g |
Proteïnes | 15,3 g |
Sal | 0,4 g |
Descongelación (En el frigorífico a 5ºC apróx.: 4h): Una vez descongelados, escurrir los filetes con agua fría y secarlos con papel de cocina.
En la sartén: (2 unidades) Calentar 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra en una sartén antiadherente, agregar los filetes descongelados y dorarlos durante aprox. 7 minutos. Agregar sal, un toque de vino blanco y hierbas aromáticas al gusto.
En el horno: (2 unidades) Col·locar el producte descongelat amb 3 cullerades d'oli d'oliva, una mica de vi blanc i herbes aromàtiques en una safata apta per a forn i acabar de coure durant uns 10 min a la graella central del forn.
PEIX CARBONER D'ALASKA
Nom científic: Theragra chalcogramma
Capturat a: A) Pacífic, nord-oest, B) Pacífic, nord-est
Categoria d'art de pesca: A) Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: