No tens productes al teu carretó
Gall dindi rostit farcit de carxofes i "Pecorino Romano DOP"
Nou
650 g (Preu per Kg 26.08 €)
El nostre pit de gall dindi farcit amb carxofa i formatge Pecorino Romano DOP ofereix un sabor gourmet únic combinant qualitat i tradició en cada deliciós mos.
Descripció tècnica
Preparació a base de pit de gall dindi, assaonat amb aigua afegida, farcit a base de carn de gall dindi, carxofes i formatge "Pecorino Romano DOP". Producte cru. Ultracongelat.
Distribuïdor
www.bofrost.com
bofrost* Italia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Italia
Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del (la data de congelació la trobarà entre parèntesis): // Conservar a -18°C i consumir preferentment abans del:
llesques de pit de gall dindi 39%, carn de gall dindi 23%, aigua 14%, carxofa 11%, formatge Pecorino Romà DOP 4% (llet d'ovella, sal, quall de xai, ferments làctics), cansalada viada de porc, midó de patata, midó d'arròs, flocs de patata, sal, all en pols, pebre blanc, antioxidant (ascorbat de sodi), extracte de romaní.
Pot contenir: gluten, blat, ou, api.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 531 kJ |
Valor Energètic Kcal | 127 kcal |
Greixos | 4,7 g |
dels quals saturats | 1,8 g |
Hidrats de carboni | 2,5 g |
dels quals sucres | <0,5 g |
Fibra alimentària | 1,1 g |
Proteïnes | 18,0 g |
Sal | 0,65 g |
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 200ºC (forn convencional a 200ºC). Introduir el producte descongelat amb 3 cda./cdes. d'oli d'oliva i una mica de vi en una font i tapar amb paper d'alumini sense tancar les vores i enforneu a la graella del mig durant aprox. 30 min (forn convencional 30 min). Després, retireu el paper d'alumini i acabeu de cuinar durant uns altres 60 min (forn convencional 70 min). Girant diverses vegades i remullar amb aigua si és necessari.
Instruccions de preparació al Cassó: En un cassó, col•locar el producte descongelat amb 3 cda./cdes. d'oli, vi blanc i deixar que s'evapori. Després cuinar tapat a foc mic durant aprox. 60 min girant-lo de tant en tant i afegint aigua si és necessari.
El producte no conté: