Galta amb bolets i puré de patata

Galta amb bolets i puré de patata

ES8574
8574
Disponible
7,95 €

Porcions: 1

300 g (Preu per Kg 26.50 €)

Guisat tradicional de galta en salsa de bolets amb un toc de vi negre que li aporta un sabor especial. En pocs minuts pots gaudir d'un plat contundent, tendre i sucós amb una base de puré de patata.

Descripció tècnica:

Plat preparat elaborat amb galta de boví, salsa amb xampinyons i puré de patata. Ultracongelat.

Distribuïdor: 

www.bofrost.com

bofrost S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Córdoba / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Galtes de porc 67% (carn de boví, xampinyó 10%, ceba, vi negre (most de raïm, conservant (metabisulfit de potassi)), oli d'oliva verge extra, card 3%, salsa (tomàquet en pols, sucre, ceba, midons modificats, sal, espècies (marduix, orenga, all)), sal, sucre, midons modificats, all, pebre negre), puré de patata 33% (patata, manteganata en pols, aigua, sal, all en pols, pebre negre).

 

Tracce: fruits de closca, crustacis, ou, peix, soia, sulfits, mol·luscs

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic513 kJ
Valor Energètic Kcal127 kcal
Greixos6.0 g
dels quals saturats2.4 g
Hidrats de carboni7.0 g
Fibra alimentària0.4 g
Proteïnes9.9 g
Sal0.18 g
Microones

Microones: Escalfar el producte sense descongelar a la safata amb la tapa, perforada, durant aprox. 6 min. A continuació deixar reposar a temperatura ambient durant uns segons i remoure.

El producte no conté:

  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa