No tens productes al teu carretó
Porcions: 1
300 g (Preu per Kg 26.50 €)
Guisat tradicional de galta en salsa de bolets amb un toc de vi negre que li aporta un sabor especial. En pocs minuts pots gaudir d'un plat contundent, tendre i sucós amb una base de puré de patata.
Descripció tècnica:
Plat preparat elaborat amb galta de boví, salsa amb xampinyons i puré de patata. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Córdoba / Espanya
Galtes de porc 67% (carn de boví, xampinyó 10%, ceba, vi negre (most de raïm, conservant (metabisulfit de potassi)), oli d'oliva verge extra, card 3%, salsa (tomàquet en pols, sucre, ceba, midons modificats, sal, espècies (marduix, orenga, all)), sal, sucre, midons modificats, all, pebre negre), puré de patata 33% (patata, mantega, nata en pols, aigua, sal, all en pols, pebre negre).
Tracce: fruits de closca, crustacis, ou, peix, soia, sulfits, mol·luscs
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 513 kJ |
Valor Energètic Kcal | 127 kcal |
Greixos | 6.0 g |
dels quals saturats | 2.4 g |
Hidrats de carboni | 7.0 g |
Fibra alimentària | 0.4 g |
Proteïnes | 9.9 g |
Sal | 0.18 g |
Microones: Escalfar el producte sense descongelar a la safata amb la tapa, perforada, durant aprox. 6 min. A continuació deixar reposar a temperatura ambient durant uns segons i remoure.
El producte no conté: