Lloms de peix Carboner

Lloms de peix Carboner

ES01514
01514
Disponible
15,95 €

Unitats: 6-8

600 g (Preu per Kg 26.58 €)

Selectes lloms de peix carboner (peix blanc de la família del bacallà), de textura ferma i molt versàtil, per a sortir de la rutina i assaborir un bon peix qualsevol dia de la setmana.

Descripció Tècnica:
Lloms de carboner, al natural.

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U.
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | España

Pràcticament sense espines*. Ultracongelat. *Per raó de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la vostra comprensió.

Conservar en congelador *** a -18°C

filet de peix carboner.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic<0.1 kJ0 kJ-
Valor Energètic Kcal<0.1 kcal<0.1 kcal6
Greixos<0.5 g<0.5 g2
dels quals saturats<0.1 g<0.1 g<1
Hidrats de carboni<0.5 g<0.5 g<1
dels quals sucres<0.5 g<0.5 g<1
Fibra alimentària<0.5 g<0.5 g-
Proteïnes<0.5 g<0.5 g55
Sal< 0,01 g< 0,01 g8
Cassola
Descongelar
Paella

Instruccions per a la descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer a la nevera (4°C) durant 4 hores.

A la paella: Renteu, assequeu i assaoneu el producte descongelat. Escalfeu una mica d'oli en una paella antiadherent. Fregiu primer el producte a foc mig remenant sovint durant aprox. 8 min.

A l'olla: Poseu a bullir aigua (aprox. 250 ml) lleugerament salada. afegiu-hi el producte ultracongelat. Poseu-ho a bullir i ho acabeu de cuinar a foc baix i durant aprox. 10 min.

 

FILET DE PEIX CARBONER
Nom científicPollachius virens
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia), (Fons de les Feroès)
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos