Mini Cordon bleu pollastre i formatge + 15% gratis

Mini Cordon bleu pollastre i formatge + 15% gratis

ES08647
08647
Disponible
16,95 €

Unitats: 13

690 g (Preu per Kg 24.57 €)

Nutri score A

Deliciosa recepta premium, elaborada artesanalment amb pit de pollastre i formatge gouda, arrebossat amb flocs de blat de moro per a una textura més cruixent. Amb un 15% de contingut gratis.

Descripció tècnica:

Producte elaborat amb carn de pollastre, farcit amb formatge Gouda i recobert de blat de moro. prefregit. Ultracongelat.

Distribuïdor:

 

www.bofrost.com

bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Còdova / Espanya

Conservar en congelador *** a -18°C 

pit de pollastre 67%, arrebossat 20% (pa ratllat (farina de blat de moro 9%, farina d'arròs, sucre, fibres vegetals, sal, colorant (caramel natural), cúrcuma, pebre vermell), encolador (farina de blat, aigua, sal, midó de blat de moro modificat, goma guar)), formatge Gouda 10% (llet de vaca, sal, cultiu de fermentació, quall microbià), oli de gira-sol.

Pot contenir: soja

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic808 kJ
Valor Energètic Kcal192 kcal
Greixos5,3 g
dels quals saturats2,0 g
Hidrats de carboni19,0 g
dels quals sucres0,7 g
Fibra alimentària<0,5 g
Proteïnes17,0 g
Sal1,4 g
Freidora
Horno
Freidora de aire
Sartén

Instruccions de preparació combinant paella i fregidora: Preescalfeu oli abundant a foc mic-fort (Fregidora 180°C). Fregiu el producte sense descongelar, girant-lo ben sovint, durant aprox. 6 min i deixar escórrer sobre paper absorbent.

Instruccions de preparació a la fregidora d'aire: Preescalfeu a 200ºC. Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo durant aprox. 15 min.

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 200°C (forn convencional 220°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 18 min (forn convencional aprox. 18 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mollusc
  • cacauets
  • tramussos
  • Crustacis
  • Peix