Mini pastes de full amb salsitxa i verdures

Mini pastes de full amb salsitxa i verdures

ES17252
17252
Disponible
10,95 €

500 g (Preu per Kg 21.90 €)

Nutri score D

Mini pastes de full farcides de grelos i salsitxes. Sorprèn pel seu full, textura cruixent i sabor autèntic.

Aperitiu a base de massa de full amb llard de porc i farcit de grelos i salsitxes cuites. Ultracongelat.

www.bofrost.com bofrost* Italia S.p.A. Via Clauzetto, 4 IT - 33078 San Vito al Tagliamento (PN)

Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del: // Conservar a -18°C i consumir preferentment abans del:

farina de blat, grelos 21%, mantega de porc 14,6%, aigua, salsa beixamel (llet, farina de blatmantega, sal), salsitxa cuita 6% (carn de porc, sal), formatge Ricotta (sèrum lacti àcid, sal), Mozzarella (llet, sal, quall microbià, ferments làctics), formatge de pasta filada (llet, sal, ferments làctics, quall microbià), sucre, sal, vi (conté sulfits), oli de gira-sol, formatge Pecorino Romà DOP (llet d'ovella, sal, quall animal, ferments làctics), espècies (conté sulfits, llavors de fonoll, all, pebre blanc, xili).

Pot contenir: fruites de closcaousojaapimostassasèsam.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració 35g% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic1103 kJ386 kJ-
Valor Energètic Kcal263 kcal92 kcal5
Greixos12,0 g4,2 g6
dels quals saturats8,4 g2,9 g15
Hidrats de carboni28,0 g9,8 g4
dels quals sucres0,8 g0,3 g< 1
Fibra alimentària2,1 g0,7 g-
Proteïnes9,8 g3,4 g7
Sal1,3 g0,46 g8

Horno
Freidora de aire

Mida de la porció: 6 unitat/s

Consell: Si canvieu la potència de l'equip, variarà el temps de preparació

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 35 min (forn convencional aprox. 30 min)

Instruccions de preparació a la fregidora d'aire: Cuinar el producte congelat a la cistella aprox. 15 min a 180°C.

El producte no conté:

  • Sulfits
  • Mollusc
  • cacauets
  • tramussos
  • Crustacis
  • Peix