Minitruitetes de patates amb blat de moro i formatge Cheddar

Minitruitetes de patates amb blat de moro i formatge Cheddar

Dificultat
Temps de preparació: 60 min

Productes relacionats

Mossets irresistibles per compartir
  • 12 uni. minitruitetes de patates (art. 5669)
  • 500 g de blat de moro dolç
  • 3 ous
  • 250 g de formatge Cheddar ratllat
  • 50 g de parmesà
  • 1 polsim de sal, pebre, nou moscada
  • 16 uni. nuggets de pollastre (art. 8535)
  • 1 alvocat madur
  • 1 tros de cirereta
  • 1 culleradeta d'all (art. 8771)
  • 1 cullerada de comí
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 tros de llima
  1. Descongela les minitruitetes de patates.
  2. Escalfa una mica el blat de moro dolç i refreda'l.
  3. Bat els ous i barreja'ls amb el formatge i el blat de moro dolç i assaona amb sal, pebre i nou moscada.
  4. Col·loca les minitruitetes de patates en motlles per a magdalenes i farceix-ho amb la mescla de blat de moro i formatge.
  5. A continuació, enforna els nuggets de pollastre amb el forn prèviament escalfat, a 180 °C durant uns 15 minuts. Dona'ls la volta a la meitat del temps.
  6. Per a acompanyar, fes un puré amb l'alvocat, la cirereta, l'all, el comí, la sal, el pebre i l’oli d’oliva fins a obtenir un guacamole i assaona'l amb suc de llima. Acompanya els croissants de salmó amb l'amanida.