Pasta de full amb vieires

Pasta de full amb vieires

ES16600
16600
Disponible
11,95 €

Unitats: 2

Vistosa pasta de full en forma d'arbre de Nadal que farà les delícies de tots els comensals. Elaborada segons una recepta bretona amb vieires, vi blanc i escalunyes.

Descripcio Te;cnica:
Vieires cuinades amb una recepta bretona amb vi blanc i escalunyes sobre pasta fullada de mantega pura Charentes Poitou DOP. Conte alcohol. Ultracongelat.
n
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* 20 rue Bernard Palissy - CS 60038 69808 Saint Priest CEDEX / France

farcit 58% (vieira patagònica 29%, vi blanc 7%, ceba, escalunya 4%, xampinyo, mantega, crema fresca, oli d'oliva, mido de blat de moro modificat, conyac, all, julivert, sal, pebre blanc), pasta fullada 42% (farina de blat, mantega 9%, aigua, llavors de blat negre 0,8%, sal, rovell d'ou).

Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Forn

Al forn (2 unitats): Preescalfar a 180 dC (forn convencional 200 dC). Enfornar el producte sense descongelar amb paper resistent a la safata en la part central durant aprox. 20 min. (forn convencional aprox. 25 min.).