No tens productes al teu carretó
Pasta de full amb vieires
Unitats: 2
Vistosa pasta de full en forma d'arbre de Nadal que farà les delícies de tots els comensals. Elaborada segons una recepta bretona amb vieires, vi blanc i escalunyes.
farcit 58% (vieira patagònica 29%, vi blanc 7%, ceba, escalunya 4%, xampinyo, mantega, crema fresca, oli d'oliva, mido de blat de moro modificat, conyac, all, julivert, sal, pebre blanc), pasta fullada 42% (farina de blat, mantega 9%, aigua, llavors de blat negre 0,8%, sal, rovell d'ou).
Informació nutricional |
---|
Valor Energètic |
Valor Energètic Kcal |
Greixos |
dels quals saturats |
Hidrats de carboni |
dels quals sucres |
Fibra alimentària |
Proteïnes |
Sal |
Al forn (2 unitats): Preescalfar a 180 dC (forn convencional 200 dC). Enfornar el producte sense descongelar amb paper resistent a la safata en la part central durant aprox. 20 min. (forn convencional aprox. 25 min.).