No tens productes al teu carretó
Pintada farcida
Nou
1150 g (Preu per Kg 38.22 €)
Deliciosa pintada
parcialment desossada, farcida de gall dindi, pollastre i porc. Perfecta per a
ocasions especials, combina-la amb puré, verdures i salses afruitades.
Pintada parcialment desossada (amb os), amb un farcit de carn de gall dindi, pollastre i porc. Cru. Ultracongelat.
www.bofrost.com bofrost* Itàlia S.p.A. Via Clauzetto, 4 IT - 33078 San Vito al Tagliamento (PN)
Conservar en congelador *** a -18°C
pintada comuna parcialment desossada 70%, carn de gall dindi 8%, carn de pollastre 4%, carn de porc 4%, aigua, xampinyó, formatge Ricotta (sèrum lacti dolç, llet, sal, corrector de l'acidesa (àcid làctic)), preparat de formatges (formatge (llet, sal, ferments làctics, quall microbià), aigua, proteïnes de la llet, mantega, sal, corrector de l'acidesa (àcid cítric)), formatge Grana Padano (llet, sal, quall animal, conservant (lisozim d'ou)), flocs de patata, sal, pebre negre, julivert, midó de patata, ceba en pols, all en pols, extracte de romaní.
Pot contenir: gluten, blat, soja, mostassa.
| Informació nutricional | per 100g |
|---|---|
| Valor Energètic | 787 kJ |
| Valor Energètic Kcal | 189 kcal |
| Greixos | 13,0 g |
| dels quals saturats | 5,9 g |
| Hidrats de carboni | < 0,5 g |
| dels quals sucres | < 0,5 g |
| Fibra alimentària | < 0,5 g |
| Proteïnes | 18,0 g |
| Sal | 1,0 g |
Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir-lo! Eliminar el líquid sobrant de la descongelació. Evitar el contacte directe del producte cru amb altres aliments.
Nota important: Atenció! Traieu el fil després de la preparació.
Consell: Si canvieu la potència de l'equip, variarà el temps de preparació.
Instruccions per a la descongelació: Retireu l'embalatge del producte i descongeleu-lo a l'embolcall a la nevera (0°C/+4°C) aprox. 24 hores.
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 200ºC. Introduir el producte descongelat amb 2 cda./cdes. d'oli d'oliva i una mica de vi en una font i tapar amb paper d'alumini sense tancar les vores i enforneu a la graella del mig durant aprox. 70 min. Després, retireu el paper d'alumini i acabeu de cuinar durant uns altres 30 min. Girant diverses vegades i remullar amb aigua si és necessari.
El producte no conté: