4 uni. de filetets de pollastre rostits (art. 1300)
600 g de graellada de verdures (art. 8089)
150 g de ceba picada (art. 8767)
200 g de cirerols
100 g de formatge feta
1 polsim de sal
1 polsim de pebre
Descongela els filets de pollastre a la nevera, tapats, durant 6 hores.
Descongela també la graellada de verdures, tapades.
Renta i parteix per la meitat els cirerols. Talla el formatge feta a daus.
Prepara un full de paper d'alumini per a cada paquet. Distribueix les verdures en el centre i escampa el formatge feta per damunt.
Prepara la brasa. Daura breument cada costat dels filets de pit de pollastre sobre la graella calenta i després col·loca'ls sobre les verdures en els paquets. Tanca els paquets i col·loca'ls a la vora de les brases a la graella durant 15 minuts.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.