No tens productes al teu carretó
Salmó en pasta de full amb espinacs
Unitats: 2
320 g (Preu per Kg 34.22 €)
Deliciós salmó sobre espinacs en salsa de formatge fresc, embolicat en pasta fullada. Perfecte com a entrant o plat principal acompanyat d'una amanida verda.
Descripció Tècnica:
Filet de salmó, tallat de blocs, pràcticament sense espines*, amb fulles d'espinacs en una salsa amb formatge fresc, embolicat en pasta fullada. Ultracongelado.
A causa de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la seva comprensió.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* - 47628 Straelen / Germany
salmó atlàntic 25%, farina de blat, aigua, preparat de formatge fresc 10,7% (formatge fresc (sèrum de mantega, nata, llet desnatada, sèrum de mantega en pols, proteïnes de la llet, ferments làctics), sal), margarina (greix i oli vegetal (palmera), aigua, sal, emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), acidulant (àcid cítric)), espinacs 4%, nata prima, ceba en pols, llet desnatada en pols, mantega, sal, midó modificat de patata, ou sencer, vi blanc, suc de llimona, pebre negre, llavor de mostassa, nou moscada.
| Informació nutricional | per 100g |
|---|---|
| Valor Energètic | 1136 kJ |
| Valor Energètic Kcal | 272 kcal |
| Greixos | 16.6 g |
| dels quals saturats | 8.7 g |
| Hidrats de carboni | 22.2 g |
| dels quals sucres | 1.3 g |
| Fibra alimentària | 1.2 g |
| Proteïnes | 7.9 g |
| Sal | 0.95 g |
En el forn (2 unitats): Precalentar el forn a 200 °C (forn d'aire a 180 °C). Enfornar el producte mitjà descongelat amb paper resistent en la safata en la part central durant aprox. 25 min. (forn convencional aprox. 23 min.), a continuació deixar reposar 2 min.
SALMÓ ATLÀNTIC
Nom científic: Salmo salar
Criat a: Xile
El producte no conté: