Tires de pollastre multillavors + 15% gratis

Nou

Tires de pollastre multillavors + 15% gratis

ES8919
8919
Disponible
12,95 €

690 g (Preu per Kg 12.95 €)

La forma més equilibrada per a assaborir unes cruixents tires de rellom de pollastre amb un arrebossat multicereal amb llavors de lli daurat i gira-sol, lleugerament especiado i amb l'avantatge d'un 15% de contingut gratis.

Descripcio Te;cnica:
Tires de rellom de pollastre tallat, lleugerament especiat, amb empanat de llavors de lli i llavors de gira-sol, bullit, amb un 15% de contingut gratis. Ultracongelat.
 
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / Spain

Conservar a -18ºC ***.

filet de rellom de pollastre 58%, empanat 35,7% (farina de blat, lli daurat 3%, pipes de gira-sol 3%, oli d'oliva, sal, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), aigua, mido de blat de moro, fe;cula de patata), sal 1,1%, pebre negre 0,1%, oli de gira-sol.

Puede contener: soja.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic936 kJ
Valor Energètic Kcal224 kcal
Greixos8,0 g
dels quals saturats1,0 g
Hidrats de carboni20,0 g
dels quals sucres0,2 g
Fibra alimentària1,6 g
Proteïnes17,0 g
Sal1,6 g
Sartén
Horno
Freidora
A la fregidora / a la paella (1 porcio = 345g): Preescalfar abundant oli a foc mig- fort / a 170 dC. Fregir el producte sense descongelar, voltejant amb freqüe;ncia, durant aprox. 4-5 min. i deixar escorrer sobre paper absorbent.
n
A la fregidora d'aire (1 porcio = 345g): Preescalfar a 200 dC. Distribuir uniformement en la cistella el producte sense descongelar i fregir durant aprox. 20 min.
n
Al forn (1 porcio = 200g): Preescalfar a 200 dC (forn convencional 220 dC). Enfornar el producte sense descongelar amb paper resistent en la safata en la part central durant aprox. 20 min. (forn convencional aprox. 20 min.). Voltejar una vegada a la meitat del temps.

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis
  • Peix