Posa dos terços dels gerds en una cassola petita, fes-ne un puré fi i afegeix el sucre i la pela ratllada de mitja llimona. Porta a ebullició breument. A continuació, passa la salsa de gerds per un colador fi i deixa refredar.
Posa la nata en un recipient alt i bat-la a punt de neu. Tapa i introdueix en el frigorífic.
Escalfa les panqueques congelades en una paella gran a foc mitjà. Afegeix el xarop d'auró, dona la volta a les panqueques diverses vegades i deixa que es caramel·litzin. A continuació, apila-les en un plat.
Afegeix una cullerada de salsa de gerds freda a la nata muntada i mescla amb cura.
Col·loca dues boles de gelat al costat de les panqueques, decora amb la resta de la salsa de gerds i els nabius i cobreix amb l'esponjosa crema de gerds.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.