Torre de panqueques amb fruites vermelles, crema de gerds i gelat de nous

Torre de panqueques amb fruites vermelles, crema de gerds i gelat de nous

Dificultat
Temps de preparació: 25 min

Productes relacionats

Unes postres que enamora a primera vista
  • 6 cullerades de nabius (art. 10852)
  • 18 cullerades de gerds
  • 6 cullerades de maduixes tallades per la meitat
  • 4 cullerades de sucre
  • 2 llimones
  • 200 ml de nata
  • 8 de panqueques (art. 6857)
  • 4 cullerades de xarop d'auró
  • 300 ml gelat de nous (art. 11073)
  1. Posa dos terços dels gerds en una cassola petita, fes-ne un puré fi i afegeix el sucre i la pela ratllada de mitja llimona. Porta a ebullició breument. A continuació, passa la salsa de gerds per un colador fi i deixa refredar.
  2. Posa la nata en un recipient alt i bat-la a punt de neu. Tapa i introdueix en el frigorífic.
  3. Escalfa les panqueques congelades en una paella gran a foc mitjà. Afegeix el xarop d'auró, dona la volta a les panqueques diverses vegades i deixa que es caramel·litzin. A continuació, apila-les en un plat.
  4. Afegeix una cullerada de salsa de gerds freda a la nata muntada i mescla amb cura.
  5. Col·loca dues boles de gelat al costat de les panqueques, decora amb la resta de la salsa de gerds i els nabius i cobreix amb l'esponjosa crema de gerds.