Volcà de xocolata i gerds

Volcà de xocolata i gerds

ES16820
16820
Disponible
11,95 €

Unitats: 4

360 g (Preu per Kg 33.19 €)

Nutri score E

Gaudeix d'aquest volcà de xocolata amb un irresistible interior de gerds. La combinació perfecta d'intensitat i dolçor. Pura temptació!

Pastissos de xocolata amb salsa de gerds 9%, fornejats. Congelat.


www.bofrost.com bofrost* 20 rue Bernard Palissy - CS 60038 FR - 69808 Saint Priest CEDEX

Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del: // Conservar a -18°C i consumir preferentment abans del:
Sucre, aigua, ou, farina de blat, margarina (oli de coco, oli de gira-sol, aigua), xocolata 8% (massa de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent (lecitina de soja), extracte de vainilla), cacau desgreixat en pols, gerd 4,6%, mantega, xarop de glucosa, midó de blat de moro modificat, sal, corrector de l'acidesa (àcid cítric).
Pot contenir: fruites de closca, cacauets, mostassa, tramussos.
Nutri score E
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració 90g% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic1361 kJ1225 kJ-
Valor Energètic Kcal325 kcal292 kcal15
Greixos15,0 g13,5 g19
dels quals saturats10,0 g9,0 g45
Hidrats de carboni43,0 g38,7 g15
dels quals sucres34,0 g30,6 g34
Fibra alimentària< 0,5 g< 0,5 g-
Proteïnes4,4 g4,0 g8
Sal0,22 g0,20 g3

*% ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/ 2000 kcal).

Quantitat de peces per unitat de venda: 4

Horno
Microondas

Mida de la porció: 1 unitat/s

Instruccions de preparació al microones: Escalfeu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones sense tapa a 900 watts durant aprox. 50 seg. Després deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 1 min.

Pictograma de microones$900 watts

Mida de la porció: 2 unitat/s

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 110ºC (forn convencional 120ºC). Enforneu el producte ultracongelat, dins del seu recipient, a la reixeta a la part central durant aprox. 30 min (forn convencional aprox. 30 min).

El producte no conté:

  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Crustacis
  • Peix
  • Sèsam