Ets dels que t'agrada passar el dia a la piscina o a la platja i vols menjar de forma saludable, rica i amb 0 complicacions?
Doncs gràcies a bofrost* et porto aquesta súper idea fresqueta perquè mengis de luxe a la platja o la piscina.
1 llom de salmó (art. 15493)
1 bon rajolí de salsa de soja
Suc de 1/2 taronja
Pebrots de colors a tires (art. 8579)
Arròs bullit
Llavors de sèsam
Descongelem el llom de salmó al frigorífic.
Un cop descongelat, ho fem trossets petits i deixem macerar amb la soja i la taronja, mínim 4 hores.
Fem les tires de pebrots amb sal i un rajolí d'oli d’oliva verge extra a l'airfryer 180 ° durant 10 minuts.
En un tupper col·loquem l'arròs, els pebrots per sobre i acabem amb el salmó.
Guardem en una bossa tèrmica i ja tenim el nostre ric menjar per gaudir a la platja o la piscina
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.