Amanida d'arròs amb pebrots i salmó marinat "creada per @Angie"

Amanida d'arròs amb pebrots i salmó marinat "creada per @Angie"

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Ets dels que t'agrada passar el dia a la piscina o a la platja i vols menjar de forma saludable, rica i amb 0 complicacions? Doncs gràcies a bofrost* et porto aquesta súper idea fresqueta perquè mengis de luxe a la platja o la piscina.
  •  1 llom de salmó (art. 15493)
  •  1 bon rajolí de salsa de soja
  •  Suc de 1/2 taronja
  •  Pebrots de colors a tires (art. 8579)
  •  Arròs bullit
  •  Llavors de sèsam
  1. Descongelem el llom de salmó al frigorífic.
  2. Un cop descongelat, ho fem trossets petits i deixem macerar amb la soja i la taronja, mínim 4 hores.
  3. Fem les tires de pebrots amb sal i un rajolí d'oli d’oliva verge extra  a l'airfryer 180 ° durant 10 minuts.
  4. En un tupper col·loquem l'arròs, els pebrots per sobre i acabem amb el salmó.
  5. Guardem en una bossa tèrmica i ja tenim el nostre ric menjar per gaudir a la platja o la piscina