Una amanida molt estiuenca que podràs emportar on vulguis!!
120g de quinoa cuita
1 alvocat
1 mango
6 tomàquets cherry
10 o 12 llagostins cuits (art. 8934)
Cibulet fresc picat
Per amanir
50 g d’oli OVE
Suc d'una llima i la ratlladura
Descongelem els llagostins a la nevera durant 12/14 hores.
Coem la quinoa i reservem.
Pelem i tallem els llagostins, l'alvocat, el mango i els tomàquets.
Barregem tots els ingredients en un bol. Afegim l'amaniment, barregem i llesta per gaudir on vulguis !!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.