Un plat de bacallà senzill i deliciós per fer gaudir al paladar
50 g mel
50 ml Vinagre Balsàmic
50 ml aigua
1 taronja
1 cullerada llavors de fonoll
1 carbassó
1 Xile vermell
4 cullerades oli d'oliva
2 lloms de bacallà al natural (art. 8477)
70 g d'all picat (art. 8771)
20 g d'alfàbrega (art. 11011)
Sal
Pebre
Per al glacejat, caramel·litza la mel en una cassola, dissol amb vinagre i aigua i cuina a foc lent durant 2 minuts. Renta la taronja en aigua calenta, asseca-la i ratlla la pell de la taronja al glacejat. Pela la taronja restant, trosseja-la i aparta. Tritura les llavors de fonoll en un morter i afegeix-les al glacejat.
Per a l'amanida, renta els carbassons, parteix-los per la meitat i talla'ls a rodanxes de 0,5 cm de gruix. Renteu el xile, partiu-los per la meitat, traieu-los les llavors i talleu-los a tires fines. Barreja les rodanxes de carbassó amb sal, pebre, Xile i oli d'oliva.
Escalfa una paella grill. Rosteix els carbassons durant uns 2 minuts per cada costat i unta'ls amb la meitat del glacejat. Retira els carbassons de la paella i barreja'ls amb els trossos de taronja.
Fregiu el bacallà a la paella durant 10 minuts, donant-li la volta amb freqüència juntament amb l'all picat. Pinta el bacallà amb el glacejat restant i assaona amb sal i pebre.
Acompanyeu els filets de bacallà amb l'amanida de carbassó i serviu-ho afegint l'alfàbrega per decorar el plat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.